Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Sivas 1. sıra Milletvekili adayı Ulaş Karasu, Ramazan bayramının birlik ve birlik ve içerisinde geçmesini dileyip, seçimlerde de hukukun hakim olmasını istedi.

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas 1. sıra Milletvekili Adayı Ulaş Karasu, Ramazan bayramı dolaysıyla verdiği mesajda birlik ve beraberlik çağırısında bulunup, “Bayramlar insanları bir araya getiren, birlik ve beraberlik duygularının en güzel şekilde yaşandığı özel günlerin. Tüm hemşerilerimizin ve İslam aleminin birlik, barış ve kardeşlik içinde bir bayram geçirmesini dilerim. Bayramlar dargınlıkların bittiği, paylaşmanın ve dayanışmanın en doruk noktaya ulaştığı günlerimizdir. Bu bayramı; özgür biçimde, kardeşlik ve barış içerisinde kutlayalım.”dedi.

        Seçimlere bir hata kaldığını belirten Karasu,”Bu seçimlerin, demokrasinin özgürlüğün adaletin hakkın hukukun oluşabileceği bir seçim olmasını diliyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Türkiye bir yol ayrımındadır. Ya tek adam rejimini seçeceğiz yada çağdaş modern bir Türkiye evet diyeceğiz” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa