Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili adayları ,Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen tanışma toplantına katıldılar.

        24 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları Ulaş Karasu, Sinan Öztürk Malike Ejder Yolveren ve Hasan Kılıç tanışma toplantısına katıldılar. Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, bütün siyasi partilere eşit mesafede olduklarına dikkat çekerek,"Sivas'ın sorunlarını ön plana çıkararak, birlikteliği sağlamak adına bu çalışmaları yapıyoruz" dedi.

        Milletvekili adaylarının seçilip meclise gitmeleri halinde işlerini kolaylaştıracak bir rapor hazırladıklarını vurgulayan Başkan Eken,"Sizlere sunacağımız bu raporda 19 Genel ve 31 yerel olmak üzere toplam 49 maddelik hedef belirlenmiştir. Bu rapor aynı zamanda Odamızın sizler için hazırlamış olduğu ve işlerinizi kolaylaştıracak bir ödev niteliğindedir" diye konuştu.

        CHP Sivas 1'inci sıra milletvekili adayı Ulaş Karasu ise,"Sivas'ta yaşıyorum ve seçildikten sonra de yaşamaya devam edeceğim. Sivas'ın hak ettiği yere gelebilmesi için tüm mücadelemizi hep birlikte vereceğiz. Seçildikten sonra sizlerle birlikte hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.

        AK Parti'nin 2002'de iktidara geldiğinde Sivas'ta 5 hastanenin olduğunu söyleyen Karasu, "Şu anki dönemde 4 hastane kapandı tek hastaneye döndü ve Sivas sağlık ciddi anlamda kan kaybediyor''diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa