Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas’ın Suşehri ilçesinde polisin 'dur' ihtarına durmayarak bir polis memurunun yaralanmasına neden olan araç, Koyulhisar ilçesinde jandarma tarafından ateş açılarak durduruldu. Aracın içerisinde bulunan bir kişi hayatını kaybetti.

        Edinilen bilgiye göre, Erzincan’dan yapılan bir ihbar üzerine N.S.K. yönetimindeki 05 DM 907 plakalı otomobil, Sivas’ın Suşehri ilçesinde polis tarafından durdurulmak istendi. 'Dur' ihtarına uymayan araç, polis memurunun üzerine kırıp M.G. adlı polisin yaralanmasına neden oldu. Suşehri ilçesini geçip Koyulhisar ilçesine giden araç, jandarmanın da 'dur' ihtarına uymayınca ateş açıldı. Ateş açılarak durdurulan aracın içerisindeki Nuran A. (57) yaralandı. Yaralı kadın Suşehri Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Nuran A. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Araç sürücüsü N.S.K. gözaltına alınırken, eşi K.K. ise olaydan yara almadı.

        Araç sürücüsü N.S.K.‘nın FETÖ suçlamasıyla hava kuvvetlerinden ihraç edilen eski bir asker olduğu öğrenildi. Nuran A.’nın ise N.S.K.'nin kayınvalidesi olduğu anlaşıldı. N.S.K.‘nın Erzincan’da yaşayan eşi K.K. ve kayınvalidesi Nuran A.’yı zorla kaçırdığı iddiası üzerine polis tarafından arandığı belirtildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa