Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak’ın Beytüşşebap İlçe Kaymakamlığınca başlatılan “Okumak Altındır Projesi” kapsamında kitap yardımları devam ediyor.

        Kampanya çerçevesinde İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İsmail Pendik, Alay Komutanı Albay Tahsin Saruhan ve Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Yılmaz, okulları dolaşıp öğrencilere kitap dağıttı. Pendik, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin okuma alışkanlıklarını güçlendirmek, milli ve manevi değerlerimiz doğrultusunda gelişimlerini sağlamak ve psikolojik olarak sağlıklı yetişmelerini sağlamak için Beytüşşebap Kaymakamlığımız tarafından yürütülen Okumak Altındır projemize Sayıştay Denetçileri Derneği tarafından destek verildi. Dernek Başkanı ve aynı zamanda Sayıştay Üyesi olan Ramazan Yalçın beyin önderliğinde düzenlenen kitap destek kampanyasıyla yaklaşık olarak 300 kitap toplanarak Beytüşşebap'a gönderildi. Ülkemizin güzide ve önemli kurumlarından biri olan Sayıştay'ın kıymetli denetçilerden oluşan SAYDER'in bu desteği Beytüşşebaplı çocuklar ve gençler için büyük bir sevinç olmasının yanında birliğimiz ve kardeşliğimizin güçlenerek devamı açısından da büyük bir umut olmuştur. Bu güzel davranışlarından ötürü SAYDER'in kıymetli yönetim kuruluna ve üyelerine geleceğimizin teminatı Beytüşşebaplı gençlerimiz ve çocuklarımız adına şükranlarımızı sunarız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa