Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak Valisi Mehmet Aktaş ve Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, merkez ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

        Bir otelde düzenlenen toplantıya Vali Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Ulusoy, kurum müdürleri merkez ve köy muhtarları katıldı. Merkezde ve köylerde yoğun bir çalışma gerçekleştirildiğini belirten Aktaş, tüm kurumların üzerine düşen sorumluluğu yaptığını söyledi. Aktaş, merkezde ve köylerde yoğun bir çalışma gerçekleştirildiğini, bu noktada da ilgili tüm kurumların üzerine düşen her şeyi yaptığını ve yapmaya devam edeceğini belirtti.

        Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu da, genel olarak Şırnak’ta gelinen durum ve yapılan çalışmalar hakkında konuşarak, son dönemde merkez ve bağlı mahallelerde büyük hizmetlerin yapıldığını söyledi. Bedirhanoğlu, “Alt yapı hizmetlerinden üst yapı çalışmalarına, parklardan çevre düzenlemelerine kadar, birçok noktada büyük mesafeler kaydettik. Şırnak’ta başlatmış olduğumuz değişim hareketini salt merkezle sınırlamayarak, merkeze bağlı köy ve beldelerimize de yayarak büyük bir özveriyle çalıştık. Bu noktada şehrimizin özlenen modern kimliğe kavuşması için, ilgili tüm birimlerimizle birlikte büyük bir gayret sarf ediyor ve etmeye de devam edeceğiz. Bu hususta tüm imkanlarımızla halkımızın yanındayız” dedi.

        Toplantı, mahalle ve köy muhtarlarının taleplerini dile getirmeleri ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa