Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak Emniyet Müdürlüğünce kent merkezi ve Uludere ilçesinde 180 personelle gerçekleştirilen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda, 38,4 gram Eroin maddesi, 126,41 gram metamfetamin ele geçirildi.

        Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Uludere merkezli yürütülen operasyon kapsamında, sokak satıcılarına yönelik özellikle eğitimöğretim yılı açılmadan okul bölgelerinin tamamen steril hale getirilmesi, uyuşturucu satışının önlenmesi ve gençlerimizin korunması amacıyla ilimiz genelinde sağlanan güven ortamının devam ettirilmesi ve terörün finans kaynaklarından olan uyuşturucu ticaretinin kurutulması amacıyla 13.09.2018 tarihinde operasyonel çalışma gerçekleştirilmiştir. ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde satmak, satışa hazır etmek, nakletmek, depolamak, satın almak, kabul etmek ve bulundurmak’ suçundan tespit edilen 16 şüpheli hedef şahıstan, 14 şüpheli şahıs 13 Eylül’de 06.00 de Uludere ve Şırnak il merkezinde 180 personelin katıldığı eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alınmıştır. Operasyon kapsamında 38,4 gram eroin, 126,41 gram Metamfetamin maddesi ara yakalamalarla birlikte ele geçirilmiştir” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa