Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Şırnak’ın Cizre ilçesinde serinlemek için girdiği Dicle Nehri’nde akıntıya kapılarak kaybolan Suriyeli gencin cansız bedeni bulundu.

        Mardin’den Cizre’ye arkadaşlarını ziyaret etmek için gelen ve serinlemek için girdiği Dicle Nehri’nde arkadaşlarının gözü önünde akıntıya kapılarak kaybolan 22 yaşındaki Suriye vatandaşı Muhammet El Tamer’in cesedi, arama kurtarma ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonucu boğulduğu yerin biraz ilerisinde bulundu.

        Muhammet El Tamer’in cenazesi Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Cizre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazenin sudan çıkarıldığı esnada Suriyeli gencin arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Suriyeli gencin cenazesi yapılacak otopsinin ardından Nusaybin üzerinden ailesinin yaşadığı Suriye’ye gönderileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa