Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak’ın Silopi ilçesinde Hükümet Konağının fiziki şartlarını görüşmek için kaymakamı ziyaret etmek isteyen Silopi Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SENYADER) Başkanı İdris Kalenderoğlu merdivenleri çıkamayınca, Kaymakam Sezer Işıktaş aşağı inerek, kendisiyle görüştü.

        Silopi’de Hükümet Konağı’nın fiziki şartlarını görüşmek için kaymakamı ziyaret etmek isteyen SENYADER Başkanı İdris Kalenderoğlu, engeli nedeniyle merdivenleri çıkamadı. Durumdan haberden olan Kaymakam Sezer Işıktaş, aşağı inerek, Kalenderoğlu ile kaymakamlık bahçesinde görüştü. Görüşmede, Hükümet Konağına engellilerin rahat girip çıkabilmesi için çalışma yapılacağını belirten Kaymakam Işıktaş, engellilere büyük önem verdiklerini ifade etti.

        SENYADER Başkanı İdris Kalenderoğlu ise, kaymakamlığa merdivenler yüzünden çıkamadıklarını belirterek, “İlk gün 09.00’da kaymakamlık bahçesine geldim ancak kaymakamın makamına çıktığını korumalardan öğrendim ve sonra geri döndüm. Ertesi gün 08.30’da kaymakamlık bahçesinde kaymakamı beklemeye başladım. Ancak polislerden Kaymakamın makamına geçtiğini öğrendim. Daha sonra kardeşimi yukarıya gönderdim durumu kaymakam beye anlatmış. Kaymakam duyar duymaz hemen makamından gelerek ziyarete geldi.

        Bu durumda çok sevindim. Gerçekten çok iyi bir kaymakamımız var. Kendisi ile olumlu bir görüşme yaptım. Bizimle yakından ilgilendi” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa