Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak’ın Cizre ilçesinde bulunan bir elektrik trafosunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangın sonucu hasar alan trafo, bölgeyi bir süre elektriksiz bıraktı.

        Yangın, İdil Caddesi Eski Karayolları Bahçesi bitişiğinde bulunan elektrik trafo binasında çıktı. Edinilen bilgilere göre, trafodan çıkan dumanları gören vatandaşlar durumu hemen Dicle Elektrik Dağıtım ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Konunun bildirilmesi üzerine olay yerine elektrik firması ve itfaiye ekipleri geldi. Elektrik firması ekiplerince bölgedeki elektrik kesildikten sonra Cizre Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı itfaiye ekibi yangına müdahale etti. İtfaiyenin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak daha fazla büyümeden söndürüldü. Yangın sonucu trafoda oluşan hasar nedeniyle bölgede bir süre elektrik kesintisi yaşandı.

        Ekipler yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa