Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Şırnak'ın İdil Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ersin Tepeli'nin talimatları ile ilçede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

        İdil Belediyesi ekipleri ilçenin en geniş caddelerinden biri olan Alanya Caddesi için kolları sıvadı. Alanya Caddesinde ilk olarak asfaltlama çalışmasıyla birlikte bazalt taşlar ile yapılan geniş yürüme alanları, peyzaj, estetik aydınlatma direkleri ve oturma alanlarının yapılması ile cadde yeni görünümüyle vatandaşların hizmetine sunuldu. İçişleri Bakanlığınca KHK ile belediyeye yapılan görevlendirme sayesinde yıllardır ihmal edilen ilçe hak ettiği hizmetlerine kayyum sayesinde kavuşuyor. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ersin Tepeli'nin talimatıyla hazırlanan projelerle, yıllardır ihmal edilen belediye hizmetleri peş peşe vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa