Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Irak sınırının sıfır noktasında bulunan askeri noktalarda bu yıl bir ilk gerçekleşti. Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde yol arama kontrol noktalarında kimlik kontrolü yapan jandarma ekipleri, Kurban Bayramı vesilesiyle uygulama noktalarında vatandaşların bayramını kutladı, çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıttı.

        Şırnak’ın Uludere ve Beytüşşebap ilçelerinde trafik kontrol noktalarında arama yapan güvenlik güçleri bu yıl bir ilki gerçekleştirdi. Kato Dağı kontrol noktası, Feraşin Yaylası, Haburiki Karakolu, Taşarası köyü karakolu, Ayvalık köyü karakolu, Yemişli köyü karakolu ile Şırnak ve Hakkari yolunda seyahat eden vatandaşların bayramını kutlayan askerler sürücülere trafik kurallarını hatırlattı. 700’e yakın çocuk için getirilen oyuncaklar araçlarda bulunan çocuklara dağıtıldı. Vatandaşlar ilk defa böyle bir uygulama gördüklerini belirterek bu uygulamaların devam etmesini talep etti. Şeker ikram eden jandarma ekipleri ile vatandaşlar hatıra fotoğrafları çektirdi.

        Savaş Gökçe adındaki sürücü bölgede ilk defa böyle bir uygulamanın yapıldığını ve bunun da kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Gökçe, "Türk silahlı kuvvetlerimiz bu tür faaliyetleri ile bizi onore etti. Çok mutlu olduk herkesin bayramını kutlarız" dedi.

        Basri Abi isimli vatandaş ise kurban bayramını kutlayarak bütün jandarma ekipleriyle tokalaştı. Ardından çocuklarla hatıra fotoğrafları çeken jandarma ekipleri ailelerin bayramlarını kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa