Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak'ın Silopi İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş, maddi durumu yetersiz olan Doru ailesinin evinin onarılması için talimat verdi. İş makinelerinin yıkımının ardından yeniden yapılacak olan ev, aileye teslim edilecek.

        Silopi ilçesinde bulunan Karşıyaka Mahallesinde ikamet eden Ömer Doru, eşi ve çocukları ile birlikte barınacak durumda olmayan evlerinden alınarak Silopi Belediyesine bağlı Eğitim Destek ve Kültür Merkezine ait binaya yerleştirildi. Daha sonra Doru ailesinin evine yönlendirilen iş makineleri, harabeye dönen evin yıkımını gerçekleştirdi. Yeni yapılacak evine kavuşmanın heyecanını yaşayan Ömer Doru, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş'a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa