Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz 2016 tarihinde ülkeye karşı düzenlenen hain darbe kalkışmasının ikinci yıl dönümü Şırnak'ın Cizre ilçesinde çeşitli etkinliklerle anıldı.

        15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Saat:20.00'de başladı. Anma programına Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, kurum amirleri sivil toplum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Coşkulu ve yoğun bir katılımın olduğu program 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler için Kur'anı Kerim tilaveti ve dualar okundu. 15 Temmuz hain darbe girişimi hakkındaki belediye tarafından hazırlanan sinevizyon ve belgesel gösterimlerinin ardından, ilçede düzenlenen 15 Temmuz konulu şiir, resim, kompozisyon ve halk koşusu yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Programda konuşma yapan Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, "15 Temmuz destanına destek vermiş ve kritik görevi alan Cizreli vatandaşlarıma selam olsun. Milletimiz iradesine sahip çıkmıştır" dedi.

        Daha sonra programa katılan vatandaşlara belediye tarafından çeşitli ikramlar yapıldı. Saatler 00.13’ü gösterdiğinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Cizre'de de tüm camilerde selalar okundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa