Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak’ın İdil ilçesinde Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri, testere, matkap ve çekici ellerine alarak, öğrencileri için kamelya yaptı. Yaklaşık 2 ay süren çalışma sonucu tamamlanan kamelya görenlerin beğenisini kazandı.

        İdil’de okulun bahçesinde öğrencilerin zaman geçirebileceği bir alan oluşturmak isteyen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri kolları sıvayarak, kamelya yapmak için çalışmalara başladı. Önce yapılması düşünülen kamelyanın çizim, hesaplama ve planlamalarını yapan öğretmenler, daha sonra testere, matkap ve çekici ellerine alarak, kamelya yapmaya başladı. Ders çıkışları ve hafta sonları çalışan öğretmenlere, zaman zaman sokakta oyun oynayan çocuklar, esnaf ve öğrenciler de yardım etti. Yaklaşık 2 aylık çalışma sonucu tamamlanan kamelya görenlerinin beğenisini kazandı. Kamelyanın sosyal medya da paylaşılan yapım aşamasının videosu da binlerce kez izlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa