Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “2. Geleneksel Öğrenme Şenliği” düzenlendi.

        “2. Geleneksel Öğrenme Şenliği” açılışına, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. İl ve İlçe Halk Eğitim Merkezleri bünyesinde açılan kurslarda üretilen şalu şepik, yöresel kıyafetler, halaylar, kilimler, halılar, ince oyaları gibi el işi ürünler ile okullarda hazırlanan TÜBİTAK projeleri, Gençlik Merkezinde düzenlenen “Öğrenme Şenliği”nde sergilendi.

        Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, 20172018 eğitim öğretim yılında İdil, Cizre, Silopi, Güçlükonak, Beytüşşebap ve Uludere ilçeleri ile il merkezinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde yapılan tüm çalışmaların sergilendiğini belirtti. Vali Aktaş, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ‘Öğrenme Şenliği’ adı altında ve farklı yaş guruplarına olan vatandaşlarımız için düzenlediği etkinlikleri sergisi şeklinde oldu. Onların bilgi, becerilerini geliştirmeye yönelik çok güzel programlar yapıldı. Huzurlu bir ortamda gerçekleştirmiş bir program oldu. İnsanımızın huzuru gördüğünde, esenliği gördüğünde, imkanı gördüğünde neler yapabileceğini ve ne kadar içten olduğunu burada görmüş olduk. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa