Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sinop İmam Hatip Lisesi Mezunları mezunlar gününde buluştu.

        Şehit Ömercan Açıkgöz Anadolu İmam Hatip Lisesinde Kur’anı Kerim okunması ile başlayan mezunlar gününe AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop Müftüsü Ali Hayri Çelik, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Şehit Ömercan Açıkgöz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Şükrü Eraltan, Sinop Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Osman Aksu ve Sinop İmam Hatip Lisesi mezunları katıldı.

        Burada konuşan AK Parti Milletvekili Dr. Nazım Maviş, “Geçen sene mezunlar toplantımızı bir piknik alanında yapmıştık. O zaman bu bina inşaat halindeydi. Cenabı Hak kısmet etti. Böyle güzel bir binanın avlusunda birlikte meselelerimizi müzakere etme, heyecanımızı paylaşma, mutluluğumuzu paylaşma imkanı bize verdi. Cenabı Hakk’a şükürler olsun” dedi.

        Ayrıca 1974 Sinop İmam Hatip Ortaokulunun ilk açılışında Kuran okuyan ve öğrenci olan Nejat Özdemir, bugünkü Sinop İmam Hatip Lisesi Mezunları Mezunlar Günü’nde, okulun mescidinde ilk namazı kıldırdı ve açılışı yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa