Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Sinop 10. Bölge Müdürlüğü, annesinden ayrı kalan yaklaşık bir haftalık yavru karacaya sahip çıktı.

        Sinop’ un Erfelek ilçesi Horzum köyünde duyarlı vatandaşlarca yavru bir karacanın köpeklerden kurtarıldığı bilgisini alan Doğa Koruma Milli Parklar ekipleri veteriner hekim ile birlikte olay yerine intikal etti. Ekipler tarafından vatandaşlardan teslim alınan karaca muayene edildi. Veteriner hekimce gerçekleştirilen muayenede yavru karacanın, yaklaşık bir haftalık olduğu, açlıktan güçsüz kaldığı tespit edildi.

        Bu tespitler üzerine hemen beslenen karaca koruma altına alınarak, yavru için bakım ve rehabilitasyon süreci başlatıldı. Bu sürecin ardından yavru karaca tekrar ait olduğu alana yani tabiata bırakılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa