Yaprak Dökümü

2. Sezon

39. Bölüm: Ali Rıza'nın Fikret'e Vedası
Bölüm 39
/39. Bölüm: Ali Rıza'nın Fikret'e Vedası
Yayın Tarihi: 05 Eylül 2007
Ali Rıza Bey’in bir yaprağı daha rüzgarla savrulmuş, evlatların en büyüğü Fikret hiç tanımadığı bir adamla evlenmek üzere Adapazarı’na doğru yola çıkmıştır. Tahsin, tren istasyonunda bir yabancıyı bekler gibi bekler Fikret’i. Bu yolculuk sonrasında asıl yolculukları başlayacaktır aslında. Ali Rıza Bey, Fikret’i yeni hayatına uğurlayıp eve döndüğünde bütün ev halkını kendini heyecanla bekler bulur. Ferhunde dahil herkes bir umut Ali Rıza Bey’in Fikret’in gitmesine engel olacağını düşünmüştür. Ali Rıza Bey, yenik eve döndüğünde, bunun yeni bir başlangıç olacağını anlamışlardır.
40. Bölüm: Ali Rıza Bey'in Oğuz'a Öfkesi
Bölüm 40
/40. Bölüm: Ali Rıza Bey'in Oğuz'a Öfkesi
Yayın Tarihi: 12 Eylül 2007
Ali Rıza Bey, hayatlarını altüst eden can düşmanı Oğuz’u karşısında görünce kendine hakim olamaz, bütün öfkesini boşaltır. Gözünün önünde yaşanan bu olay Leyla’nın yeni bir kriz geçirmesine sebep olur. Oğuz’un yeni yüzüyle tanışan Necla’nın da pişmanlığı katlanarak büyümektedir. Leyla ise Necla ve Oğuz’dan intikam almak için planlar yapmaktadır. Fikret aradığı huzuru, yeni hayatında da bulamayacağını anlar.
41. Bölüm: Ali Rıza Bey, Fikret'e Gidiyor
Bölüm 41
/41. Bölüm: Ali Rıza Bey, Fikret'e Gidiyor
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2007
Ali Rıza Bey, Fikret’in ayrılığına dayanamaz ve kızının mutlu olduğunu gözleriyle görmek ister. Ancak gördüklerinden hiç memnun olmaz. Öte yandan Oğuz ve Necla, Leyla’nın sürekli telefonla kendilerini taciz ve tehdit etmesinden bunalıp izlerini kaybettirmek için telefonlarını değiştirirler. Ama Necla tamamen de kaybettirmek istemez. Evle bağlantısı olarak düşündüğü Ferhunde’ye yeni numarasını verir. Leyla ise Necla'nın izini sürer ve Oğuz’la Necla’yı tuzağa düşürür.