Yabancılar
Hong Kong sakinlerinin karmaşık yapısı içinde geçen YABANCILAR, çok yönlü bir grup kadının, hepsinin hayatını değiştiren bir karşılaşmanın başlattığı olaylar zinciri sonucu suçluluk ve suçlamak arasındaki karmaşık dengede gezinmesini anlatıyor.
Peak Bölgesi
Bölüm 1
/Peak Bölgesi
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2024
Hong Kong'da yaşayan üç yabancı kadının yolları bir doğum günü partiinde kesişir ve geçmişlerinden kalma gizemli bir bağı paylaştıkları ortaya çıkar.
Mongkok
Bölüm 2
/Mongkok
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2024
Bir yıl önce, Margart ve Mercy gösterişli bir yat partisinde tanışır. Bu durum beklenmedik bir bağlantıya yol açarken Hilary bir aile oluşturmak konusunda kararsızdır. Ve tüm karakterlerimizin yaşam seyrini sonsuza dek değiştirecek bir olay yaşanır.
Orta Seviye
Bölüm 3
/Orta Seviye
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2024
Margaret, oğlunun kayboluşunun ardındaki gerçeği bulmayı takıntı haline getirir ve bu onu şüpheli bir kişiye götürür. Hilary, evliliği çatırdarken, bunu kimseye belli etmemeye çalışır. Mercy, travması kendi travmasını yansıtan bir adamla yoğun bir ilişkiye girer.
Anakara
Bölüm 4
/Anakara
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2024
Hem fiziksel hem de duygusal gerginlik tırmanırken, karakterlerimiz kendilerini kapana kısılmış halde bulur. Gus vakasıyla ilgili potansiyel bir bulgu, Margaret'le Clarke'ın Anakara'ya gitmesine neden olur. Hilary'nin annesi Los Angeles'tan ziyarete gelir. Mercy şoke edici bir şey keşfeder.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2024
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2024