Ayrılmadan Önce Çocuk Yapan Çiftler Gibi
Bölüm 1
/Ayrılmadan Önce Çocuk Yapan Çiftler Gibi
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2020
Macarena, iki yılın ardından silahlı soygun işinden çıkmak ister. Ama Zulema'nın aklında son bir soygun vardır ve bu soygunu gerçekleştirmek için uzman yardımı gerekir.
Düğün
Bölüm 2
/Düğün
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2020
Düğün eğlencesi başlarken düzmece garsonlar kasaya ulaşmaya çalışır. Bir geriye dönüş, Zulema'nın hapisten tahliye edildiği günü anımsatır.
Anne Sevgisi Gibi
Bölüm 3
/Anne Sevgisi Gibi
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2020
Goya ve Triana, rehineden kurtulmakla görevlendirilir. Otel sahibi, niyetini oğluna açıklar. Macarena kandırıldığını öğrenir.
Ya Eşitiz Ya Da Yokum
Bölüm 4
/Ya Eşitiz Ya Da Yokum
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2020
Macarena, yaptığı keşifle Ama'nın karşısına çıkar. Zulema, polislere elmasları sakladığı yeri göstermek zorunda kalır. Sıska'nın kocası, karısının yardımına koşar.
Sivrisineklerin Ömrü
Bölüm 5
/Sivrisineklerin Ömrü
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2020
Bir geriye dönüş, Zulema'nın halüsinasyonlarının kaynağını gösterir. Genç Vivi, rahatsız edici bir karşılaşma yaşar. Sıska'nın başı hastanede belaya girer.
Duygusallıktan Nefret Ediyorum
Bölüm 6
/Duygusallıktan Nefret Ediyorum
Yayın Tarihi: 25 Mayıs 2020
Goya zorbalık gören ve acılarından kaçmaya çalışan Lucas'ta kendi 15 yaşındaki hâlini bulur. Ramala, Mónica'yı bulup öldürmeye çalışır. Vivi, Zulema'dan yadım ister.
Kırmızı Çizgi
Bölüm 7
/Kırmızı Çizgi
Yayın Tarihi: 01 Haziran 2020
Bir geriye dönüşte Macarena ve Zulema birlikte olaylı bir yılbaşı geçirir. Ramala, kızının serbest bırakılması için pazarlık etmek üzere Macarena'yı rehin tutar.