Vikingler

2. Sezon

Kardeşlerin Savaşı
Bölüm 1
/Kardeşlerin Savaşı
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2014
Jarl Borg ve Ragnar’la Kral Horik’in güçleri arasındaki savaş kardeşi kardeşe düşürür. Prenses Aslaug da beraberinde bir sürprizle Kattegat’a gelir.
İstila
Bölüm 2
/İstila
Yayın Tarihi: 06 Mart 2014
Ortak bir hedef uğruna şaşılacak bir ittifak kurulur: İngiltere’ye baskın. Ragnar ve adamlarının gemisi fırtınaya kapılarak tehlikeli bir düşmana doğru sürüklenir.
İhanet
Bölüm 3
/İhanet
Yayın Tarihi: 13 Mart 2014
Kral Ecbert bu kez çok farklı bir düşmanla karşılaşır. Ragnar Batı’da üstünlük sağlamaya çalışsa da Jarl Borg’un da Kattegat’la ilgili kendi planları vardır.
Göze Göz
Bölüm 4
/Göze Göz
Yayın Tarihi: 20 Mart 2014
Ragnar ve Ecbert’in buluşması olası bir uzlaşmanın kapılarını aralar. Jarl Borg’un sert yönetimi altına giren Kattegat’ta öne çıkıp liderlik etme sırası Rollo’dadır.
Kan Akacak
Bölüm 5
/Kan Akacak
Yayın Tarihi: 27 Mart 2014
Lagertha'nın desteğini alan Ragnar, Kattegat'ı Jarl Borg'dan geri almak için saldırıya geçer. Athelstan, Wessex'te eski Hristiyan inançları ile boğuşmaktadır.
Affedilmeyen
Bölüm 6
/Affedilmeyen
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2014
Horik, Ragnar için ilginç bir teklifle Kattegat’a gelir. Lagertha eve döndüğünde beklediği karşılamayı bulamaz. Athelstan, Kral Ecbert’in sırdaşı olur.
Kan Kartalı
Bölüm 7
/Kan Kartalı
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2014
Ragnar ve Kral Horik, Jarl Borg’un nasıl yargılanacağı konusunda ters düşerler. Kral Aelle, Wessex’e varır ve Ecbert, olası yeni bir ittifaka göz koyar.
Kemiksiz
Bölüm 8
/Kemiksiz
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2014
Yeni bir doğuma hazırlanan Prenses Aslaug’un kehaneti doğru çıkar. Wessex’e yelken açan Ragnar ve Horik’in kafalarında bambaşka planlar vardır.
Seçim
Bölüm 9
/Seçim
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2014
Viking savaşçıları Ragnar’ın liderliğinde Kral Ecbert’in hanesine yol alırken, onları acımasız bir karşılama bekler ve bu kanlı savaş tüm kuralları değiştirecektir.
Gerçek Dua
Bölüm 10
/Gerçek Dua
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2014
Ragnar ve Kral Horik, Kattegat’a dönerken aralarındaki nihai savaş patlak vermek üzeredir. Ragnar’ın güvenmek için yeni ittifaklar seçme zamanı gelmiştir.