Buffy Drakula'ya Karşı
Bölüm 1
/Buffy Drakula'ya Karşı
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2000
Efsanevi Kont Dracula ile yaşanan zorlu bir karşılaşma, Buffy'yi, kendini daha da keşfetmesi ve Giles'tan bir kere daha gözetmenlik istemesi için teşvik eder.
Gerçek Ben
Bölüm 2
/Gerçek Ben
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2000
Buffy'nin kız kardeşi Dawn, Avcı ile olan hayatını anlattığı bir günlük yazmaya başlar. Harmony, Buffy'yi tuzağa düşürmek için Dawn'ı kaçırır ve Buffy, her zamanki gibi kız kardeşini kurtarmak zorundadır.
Yedek
Bölüm 3
/Yedek
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2000
Xander, bir Toth iblisinin Buffy'ye saldırısını önlemeye çalışırken iblisin silahı ile vurulur. Ertesi gün uyandığında artık iki tane Xander vardır. Biri kişiliğinin tüm olumlu yönlerini barındırırken, diğeri tüm olumsuz yönlerini barındırmaktadır. Her biri ekibi diğerinin bir iblis olduğuna ikna etmeye çalışırken Buffy, Xander'ları tekrar bir araya getirmek için gerçek iblisi bulmalıdır.
Aklımda Olmayan
Bölüm 4
/Aklımda Olmayan
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2000
Arkadaşları, kötü durumda olan Riley'nin Sunnydale Hastanesi'nde bir tıp uzmanına görünmesi için yalvarırken Harmony ile Spike, aynı uzmanı Spike'ın kafasındaki çipi çıkarması için kaçırır.
Ev Gibisi Yoktur
Bölüm 5
/Ev Gibisi Yoktur
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2000
Gece devriyesindeyken Buffy, hem annesinin ilerleyen hastalığının hem de Dawn olayının arkasında doğal olmayan bir güç olduğundan şüphelenmesine yol açan, parlayan bir küre bulur.
Aile
Bölüm 6
/Aile
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2000
Tara'nın doğum gününü kutlamak için ailesi Sunnydale'e geldiğinde, Tara'nın gizlice yaptığı büyü, dikkatsizlik sonucunda herkesi tehlikeye atar.
Aşk Budalası
Bölüm 7
/Aşk Budalası
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2000
Bir vampir tarafından alt edildikten sonra Buffy, diğer Avcıların sonunun nasıl olduğunu öğrenmek için, yüzünü iki tane Avcı öldürdüğünü iddia eden Spike'a döner.
Gölge
Bölüm 8
/Gölge
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2000
Buffy annesinin hastalığı ağırlaşırken, kız kardeşini korumak için güçlü iblis Glory'nin "Anahtar" ı aramasına yardım etmesi için yarattığı korkunç bir canavarla yüzleşecektir.
Korkuyu Dinlemek
Bölüm 9
/Korkuyu Dinlemek
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2000
Örümceğe benzer bir Queller iblisi Sunnydale'e gelir ve Joyce'un ameliyat olacağı hastanedeki zihinsel hastaları öldürmeye başlar.
Ormana
Bölüm 10
/Ormana
Yayın Tarihi: 19 Aralık 2000
Hastanede Joyce'un ameliyatı hakkında doktordan haber bekleyen ekip, ameliyat başarılı olunca rahatlar. Dawn, geceyi Xander ve Anya ile geçirir. Buffy ve Riley ev kendilerine kalmışken birlikte romantik bir akşam geçirirler. Gecenin bir yarısı Riley pencereden dışarı çıkar ve Spike onu eski bir binaya kadar takip eder.
Üçgen
Bölüm 11
/Üçgen
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2001
Giles, İngiltere'de Glory hakkında bilgi ortaya çıkarmaya çalışırken Willow ve Tara yanlışlıkla, eskiden Anya'yla sevgili olan sinirli bir trolü ortaya çıkarır.
Kontrol Noktası
Bölüm 12
/Kontrol Noktası
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2001
Gözlemciler Konseyi'nden bir ekip, Glory'nin kim veya ne olduğu hakkında bazı bilgilerle Sunnydale'e gelir. Ancak Buffy'nin bunu bilmesine izin vermeden önce, bir dizi psikolojik ve fiziksel testi geçmesini isterler. Hatta Buffy'nin gergin ekibiyle de görüşme yapacaklardır.
Kan Bağları
Bölüm 13
/Kan Bağları
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2001
Anahtar'ın kendisi olduğunu öğrendikten sonra perişan olup güvensizliğe kapılan Dawn, aradığı cevapları bulabilmek için hastanenin zihinsel hastalıklar bölümüne gider ve orada Glory'yle karşılaşır.
Hoşlanma
Bölüm 14
/Hoşlanma
Yayın Tarihi: 13 Şubat 2001
Buffy, Dawn'un Spike'ın etrafında çok zaman geçirdiğini fark eder ve ona aşık olduğunu düşünür. Dawn, Spike'ın Buffy'ye aşık olduğunu söyleyerek Buffy şok eder. Bu sırada bir vampir, bir trende yolculara saldırır. Buffy, Spike'ın ona aşık olduğu düşüncesiyle saldırıyı araştırmaya konsantre olmakta zorlanır.
Seni Sevmek İçin Yaratılmışım
Bölüm 15
/Seni Sevmek İçin Yaratılmışım
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2001
Buffy, kalbi kırılmış genç bir kadının - mükemmel bir kız arkadaş olmak için üretilmiş bir robotun - şehri yok etmesini engellemelidir.
Ceset
Bölüm 16
/Ceset
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2001
Çok sevdikleri birinin ani ve beklenmedik ölümü karşısında Buffy ve ekibi bu acı verici olayla baş etmenin yolunu arayacaklardır.
Ebediyen
Bölüm 17
/Ebediyen
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2001
Annesinin ölümünü kabul edemeyen Dawn, onu geri getirmek için bir büyü yapmayı planlar. Büyü için gerekli malzemeler konusunda Spike'tan yardım isteyecektir. Bu sırada Buffy, teselliyi Los Angeles'tan cenazeye katılmak için gelen Angel'da arayacaktır.
Müdahale
Bölüm 18
/Müdahale
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2001
Buffy ve Giles, İlk Avcı’nın önderliğinde çöle doğru yola çıkarlar. Onlar yokken Spike, BuffyBot'uyla biraz eğlenmeye karar verir, ancak geride kalan ekip bunu gerçek Buffy ile karıştırır. Bu arada, Glory'nin köleleri Anahtar’ın kendisi olduğunu düşündükleri Spike'ı kaçırır.
Haşin Sevgi
Bölüm 19
/Haşin Sevgi
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2001
Buffy, annesiz kalan Dawn'ı kontrol etmeye ve hayatlarını bir nevi normale döndürmeye çalışırken, Tara çaresizce Anahtar'ı bulmaya çalışan Glory tarafından yakalanır.
Spiral
Bölüm 20
/Spiral
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2001
Glory nihayet Dawn'ın Anahtar olduğunu fark eder. Buffy, Glory'i alt edemeyeceklerini anladığında hayatta kalmak için en iyi seçeneklerinin Sunnydale'den ayrılmak olduğunu karar verir.
Dünyanın Ağırlığı
Bölüm 21
/Dünyanın Ağırlığı
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2001
Willow, Glory'nin Dawn'ı kaçırmasıyla katatonik hale gelen Avcı'ya ulaşmak için Buffy'nin bilinçaltına girer.