Undercover

2. Sezon

El Dorado
Bölüm 1
/El Dorado
Yayın Tarihi: 06 Eylül 2020
Kim yasa dışı silah ticareti soruşturmasında Bob'dan yardım istediğinde, sonu Ferry Bouman'a kadar uzanan bir bela zincirini tetikler.
Pentagon
Bölüm 2
/Pentagon
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2020
Bob, El Dorado çiftliğine girebilmek için çeşitli numaralar çevirir. Burada garson Nathalie'nin yeni iş arayışı çiftlik sahipleri Laurent ve JP Berger'i öfkelendirir.
Soldiers of Love
Bölüm 3
/Soldiers of Love
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2020
Bob soruşturmada yaşadığı bir başarısızlık nedeniyle kaygılanırken kızı, babasının geçmişiyle yüzleşir. Bergerler kârlı bir iş anlaşmasını kurtarmaya çalışır.
Truva Atı
Bölüm 4
/Truva Atı
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2020
Yeni bir başlangıcın cazibesine kapılan Nathalie çelişkiye düşer ve kendini savunmasız hisseder. Bob ise zamanı dolmadan önce soruşturmada ilerleme sağlamaya çabalar.
Devrim
Bölüm 5
/Devrim
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2020
Bir tehdit onu canevinden vurduğunda Bob'un dünyaları arasındaki duvar yıkılmaya başlar. Laurent potansiyel bir anlaşma konusunda JP ile anlaşmazlığa düşer.
Victor
Bölüm 6
/Victor
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2020
Bob'un JP'nin geçmişini onun aleyhinde kullanma girişimi bir kedi fare oyununa döner. Lauren'in Nathalie'ye ilişkin şüpheleri zirveye ulaşır. Ferry bir ültimatom verir.
Enrico ile Anlaşma
Bölüm 7
/Enrico ile Anlaşma
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2020
Nathalie'nin Laurent ile karşılaşması Bob'un davasını sallantıda bırakınca Bob, JP'yi anlaşma yapmaya ikna etmek için kuralları sonuna kadar esnetir.
Çıkmaz
Bölüm 8
/Çıkmaz
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2020
Ferry'yi ve Bergerler’i yakalamak için yaptıkları yüzünden uçurumun kenarına itilen Bob, yalanlarını kontrol altına alıp izlerini gizlemek için zamanla yarışır.
Yeniden Yapılanma
Bölüm 9
/Yeniden Yapılanma
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2020
Ferry'nin duruşma tarihi hızla yaklaşırken Bob gerçeklerle yüzleşir ve yapacaklarının sonuçlarını düşünür. Laurent, JP'ye bildiklerini anlatmaya çalışır.