Undercover

1. Sezon

Kamp Alanı
Bölüm 1
/Kamp Alanı
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2019
Gizli görevlerine başlayan ajanlar Bob ve Kim, hedefleri ve yeni komşuları olan Ferry Bouman ile ilk teması nasıl kuracakları konusunda tartışır.
Çok Hassas
Bölüm 2
/Çok Hassas
Yayın Tarihi: 03 Mart 2019
Bob bir çete üyesiyle atışır ve ikinci bir operasyon kontrolden çıkar. Böylece, Ferry ile yakınlaşma çabaları büyük bir engele takılmış olur.
İtalyan Uyuşturucuları
Bölüm 3
/İtalyan Uyuşturucuları
Yayın Tarihi: 10 Mart 2019
Bob'un öfke sorunu görevi tehlikeye atar. Bunun üzerine Bob, durumu kendi lehine çevirmeye çalışır. Kim, kişisel bir konuda Danielle'den yardım ister.
Lejyon Bizim Vatanımızdır
Bölüm 4
/Lejyon Bizim Vatanımızdır
Yayın Tarihi: 17 Mart 2019
Güven sorunları baş gösterirken John, Ferry’nin Bob’a olan inancından; Ferry ise Jurgen’in sadakatinden şüphelenir. Bob, karısını bir kez daha hayal kırıklığına uğratır.
Sınırı Geçmek
Bölüm 5
/Sınırı Geçmek
Yayın Tarihi: 24 Mart 2019
Bob, Ferry’nin mallarını almaya giderken yolda bir sorunla karşılaşır. Bob’un merkezdeki endişeli meslektaşları müdahale edip etmeme konusunda tartışırlar.
Sirenler
Bölüm 6
/Sirenler
Yayın Tarihi: 31 Mart 2019
Ferry ve John, yeni biriyle yaptıkları anlaşma nedeniyle diken üstündedir. Bob ve Kim, zoraki yakınlıklarının etkilerini hissetmeye başlar. Danielle zulasını patlatır.
O Polisin Yüzü
Bölüm 7
/O Polisin Yüzü
Yayın Tarihi: 07 Nisan 2019
Ferry ölümle burun buruna gelir. Bunun üzerine John ve Bob, sorumlu kişinin peşine düşer. Bu sırada Kim, işleri kolaylaştırmak için Danielle’in duygularıyla oynar.
Yeni Dünya
Bölüm 8
/Yeni Dünya
Yayın Tarihi: 14 Nisan 2019
Fransa’da bir çiftin kaçamağı gibi görünen bir uyuşturucu pazarlığı sırasında, Bob ve John arasındaki gerilim doruğa ulaşır. Kim, Danielle konusunda riski artırır.
Dibe Vurmak
Bölüm 9
/Dibe Vurmak
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2019
Davadan vazgeçemeyen Bob, Ferry’yi kandırmanın başka bir yolunu bulur. Ancak hedefler belirlendiğinde Kim huzursuz olur.