Toy Boy

2. Sezon

En Sevdiğin İnsan
Bölüm 1
/En Sevdiğin İnsan
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2021
Hugo, Inferno'yu kimin havaya uçurduğunu bulmak için her yolu dener. Macarena kendini affettirmeye çalışır. Striptizciler yeni bir müşteri için performans sergiler.
Senin İçin Seks Nedir?
Bölüm 2
/Senin İçin Seks Nedir?
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2021
Hugo, Iván'ın tüm itirazlarına rağmen Rania'yı soruştururken bir risk alır. Macarena, çok merak ettiği El Turco hakkında daha fazla bilgi almaya çalışır.
Tanrıların Bedeli
Bölüm 3
/Tanrıların Bedeli
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2021
Rania, kayıplara karışan David'i kardeşinden önce bulmaya çalışır. Hugo, Triana'nın tedavi masraflarını karşılamak için kendi ahlak kurallarını çiğner.
Cennet ve Cehennem
Bölüm 4
/Cennet ve Cehennem
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2021
El Turco Macarena'yı etkilemek için sıra dışı yöntemler kullanır. Bu sırada kız kardeşi Iván'la yakınlaşır. Jairo'dan ilham alan Andrea filmini anlattığı bir sunum yapar.
Kirletilmiş Mabetler
Bölüm 5
/Kirletilmiş Mabetler
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2021
Triana gücünü yeniden toparlamakta zorlanır. Umutsuzca Rania'yı arayan El Turco farklı bir yola sapar ve akılalmaz bir suçlamada bulunur.
Büyük Jest
Bölüm 6
/Büyük Jest
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2021
Eski bir arkadaşının ziyareti Hugo'yu şaşkına çevirir. Andrea avukatına danıştıktan sonra geleceğiyle ilgili bir karar verir. El Turco büyük bir jest yapmayı planlar.
Bana Niye El Turco Diyorlar?
Bölüm 7
/Bana Niye El Turco Diyorlar?
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2021
Hugo, Darío'nun iş bulmasına yardım etmeye çalışır. El Turco'nun arkasından iş çevirenler beklenmedik bir ittifak kurar. Borja, Macarena'dan zorlu bir istekte bulunur.