Titans

4. Sezon

Lex Luthor
Bölüm 1
/Lex Luthor
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2022
Metropolis'e giden Titanların, STAR Laboratuvarları'na yaptıkları ziyaret olaylara gebedir. Conner bilinen bir düşmandan bir davet alınca, ekip alarma geçer.
Mother Mayhem
Bölüm 2
/Mother Mayhem
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2022
Zamansız bir ölüm, Conner'ı zor duruma sokar. Rachel'ın önsezisi, korkunç bir keşfe yol açar. Şeytani bir güç, Titanları gafil avlar.
Jinx
Bölüm 3
/Jinx
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2022
Rachel'ın gücü tükenmiştir ve ortada yeni bir düşman vardır. Dick ve Kory yardım istemek için bir düzenbazın peşindedir. Conner ise gizemli bir sembolü araştırır.
Süper Süpermarket
Bölüm 4
/Süper Süpermarket
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2022
Titanların koruması altındaki Sebastian, Rachel'a tüyler ürpertici bir gerçeği açıklar. Eskiden sık sık gittikleri bir yere geri dönen ekibi, orada korkunç bir savaş bekliyordur.
İçerideki Adam
Bölüm 5
/İçerideki Adam
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2022
Ölümcül bir yaratık STAR Laboratuvarları'na girince Gar'ın güçleri sınanır. Zadira ile buluşan Kory gelecekle ilgili bir şey öğrenir ve bir uyarı alır.
Kardeş Kan
Bölüm 6
/Kardeş Kan
Yayın Tarihi: 01 Aralık 2022
Kan Ayini yaklaşırken Conner'ın görünümü ve kişiliği değişir. Jinx riskli bir fikir ortaya atar ve Sebastian seçim yapmakta zorlanır.
Caul'un Çılgınlığı
Bölüm 7
/Caul'un Çılgınlığı
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2023
Titanlardan ayrılan Gar, Kilimanjaro Dağı'nın tepesindeki bir mağaraya iner. Bir yabancının bir görev için ondan yardım istemesiyle yeteneklerini yeniden keşfedecektir.
Dick, Carol, Ted ve Kory
Bölüm 8
/Dick, Carol, Ted ve Kory
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2023
Sebastian bir dönüşüm geçirir. Titanlar şifreli bir kitabı ortaya çıkarır. Kory, Dick ve Rachel, Trigon'un Boynuzu'nu bulmak için tekinsiz bir köye gider.
Dostum, Gar Nerede?
Bölüm 9
/Dostum, Gar Nerede?
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2023
Caul'un Çılgınlığı'nda, Kory ve Dick cevaplar ararken Rachel Sebastian'la yüzleşir. Tim ve Bernard başka bir boyuta mesaj göndermeye çalışır.
Oyun Bitti
Bölüm 10
/Oyun Bitti
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2023
Bilinmeyen bir yerde uyanan Gar eski arkadaşlarını görür. Artık güçlü bir role sahip olan Conner, beklenmedik bir ortaklık kurarak sinsi bir planı hayata geçirir.
Starfire Projesi
Bölüm 11
/Starfire Projesi
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2023
Gotham'a gönderilen Tim, tehlike yüzünden "giyinmek" zorunda kalır. Titanlar, düşmanı yok edebilecek ölümcül bir silah bulurlar ancak hızlı hareket etmeleri gerekecektir.
Yaşasın Titanlar
Bölüm 12
/Yaşasın Titanlar
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2023
Yaşanan korkunç olayların ardından Kardeş Kan'a karşı büyük bir hesaplaşmaya hazırlanan Titanlar, Dünya ile Tamaran'ın yok olmasına engel olmak için her şeyi göze alır.