The Sinner

2. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 01 Ağustos 2018
Küçük bir çocuk, ebeveynlerini öldürdüğünü itiraf edince Dedektif Harry Ambrose, bölge polisinin bu zor vakayı çözmesine yardım etmek için memleketine döner.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 08 Ağustos 2018
Ambrose ve Heather, Vera'yı sorgular ve onun çok tartışılan bir cemaat olan Mosswood Grove'da yaşadığını öğrenir. Koruyucu aileyle kalan Julian korkunç hayaller görür.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 15 Ağustos 2018
Julian psikolojik değerlendirmeden geçer. Heather'ın Marin'le ilgili anıları, şaşırtıcı bir keşfe neden olur. Bir partide Ambrose, geriye dönüşler yaşar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 22 Ağustos 2018
Bir psikiyatri hastasının hikâyesini öğrenen Heather, Marin'i aramaya başlar. Ambrose, Mosswood'da Vera'yı ziyaret eder ve grubunun çarpıcı işini deneyimler.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 29 Ağustos 2018
Heather, Julian konusunda Vera'yla yüzleşir. Mosswood hakkındaki sırlar su yüzüne çıkarken Ambrose, gerçeğe yaklaşmak için bir çizgiyi aşar.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 05 Eylül 2018
Şaşırtıcı bir keşif sonucunda Ambrose, Mosswood'un geçmişini açıklayan Vera'ya gider. Yeni bilgiler edinen Ambrose, nüfuzlu birini pusuya düşürür.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 12 Eylül 2018
Polis Mosswood'a baskın yapınca Vera patlar. Heather ve Ambrose, üstlerine karşı gelir ve hummalı arayışlarının sonucunda bir sürprizle karşılaşırlar.