The Serpent

1. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 01 Ocak 2021
Charles Sobhraj'ın, 70'lerin Bangkoku'nda Kanit Apartmanı'nda verdiği gösterişli ve aldatıcı partinin ardından iki gezginin kaybolması bir diplomatın dikkatini çeker.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 03 Ocak 2021
Marie-Andrée âşık olur ve kendini boyundan büyük bir işin içinde bulur. Engellerle karşılaşan Knippenberg, kariyerini riske atmak pahasına olayı araştırmaya devam eder.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 10 Ocak 2021
Bir muhbir bulan Knippenberg'in şüpheleri artar. Macera peşindeki bir Fransız, Kanit Apartmanı'na giderek tuzağa düşer ve korkunç bir gerçeği keşfeder.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2021
Marie-Andrée giderek kontrolcü davranan Charles'ın suyuna gider. Ajay uyuşturucu etkisi altındadır. Nadine gizli görevi üstlenir ama Knippenberg'in yalanı ortaya çıkar.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2021
Kim av, kim avcı? Nadine, büyük baskın öncesinde bu zehirli ekibin apartmandan ayrılmasına engel olmalıdır. Ancak Charles'ın bir B planı vardır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2021
Charles cesur hamleler yaparken Knippenberg soruşturmayı kafasından atmakta zorlanmaktadır. Marie-Andrée ve Ajay, Charles'ın yanında kimin olacağı konusunda tartışır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2021
Charles ve Marie-Andrée şaşaalı planlarla Paris'e gider ancak ziyaretlerinden memnun olmayan biri vardır. Knippenberg ikiliyi durdurmak için çareyi basına gitmekte bulur.