The Good Place

4. Sezon

Arizonalı Bir Kız - Bölüm 1
Bölüm 1
/Arizonalı Bir Kız - Bölüm 1
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2019
İnsanlar yeni mahallelerine ulaşırken Michael ve ekip, onların amaçlarını anlamaya çalışır. Eleanor ve Jason kıskançlıkla başa çıkmaya çabalar.
Arizonalı Bir Kız - Bölüm 2
Bölüm 2
/Arizonalı Bir Kız - Bölüm 2
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2019
Eleanor ve Michael, Brent'in daha iyi bir insan olmasına yardım etmek için tüm şartları zorlar. Tahani ve Janet, Eleanor'un liderliği konusunda endişe duyar.
Çelaks
Bölüm 3
/Çelaks
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2019
Chidi fazla rahattır, bu yüzden Eleanor ve Michael, onu daha iyi bir insan olmaya zorlamak için hayatında gerginlik yaratır. Tahani, John'u spa gününe davet eder.
Tamirci, Terzi, İblis, Casus
Bölüm 4
/Tamirci, Terzi, İblis, Casus
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2019
Grup, yeterince ilerleme kaydedememenin hüsranıyla uğraşırken bir ziyaretçi gelir ve kime güvenebileceklerini sorgulamalarına yol açan, şoke edici bir iddiada bulunur.
Bearimy'nin Çalışanı
Bölüm 5
/Bearimy'nin Çalışanı
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2019
Michael ve Jason, gizlice İblis Kongresi'ne girer. Mahallenin sorumluluğu üstüne kalan Eleanor, Derek'in beceriksizliği ve Tahani'nin memnuniyetsizliğiyle uğraşır.
Bir Chip Driver Polisiyesi
Bölüm 6
/Bir Chip Driver Polisiyesi
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2019
Brent saldırgan bir kitap yazdıktan sonra Eleanor, Michael ve diğerleri, onun gelişmesine yardımcı olmaya çalışır. İnsanlardan biri, Jason'ın gerçek kimliğini keşfeder.
Yardım Başkalarından Gelir
Bölüm 7
/Yardım Başkalarından Gelir
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2019
Yılın bitimine bir gün kala, Simone mahalle hakkında şüpheleri olduğunu açıklar. Üstelik onun sorgulamaları tüm deneyi rayından çıkarabilir.
Cenazelerin En Kralı
Bölüm 8
/Cenazelerin En Kralı
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2019
Yargıç, deneyin sonuçları hakkında Michael ve Shawn'un görüşlerini dinlerken Janet ve insanlar, birbirleri için en kral cenaze törenlerini düzenlerler.
Cevap
Bölüm 9
/Cevap
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2019
Sorulara yanıt bulmak için zaman tükenirken Chidi, herkesin ihtiyacı olan yardımı sunabilmek için önce hayatını ve ahiret hayatlarını bir düzene sokmalıdır.
Sen Değiştin Dostum
Bölüm 10
/Sen Değiştin Dostum
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2020
Grup, çok geç olmadan İyi ve Kötü Yer'lerin üzerinde anlaşabileceği yeni bir ahiret sistemi tasarlamak için çabalar. Chidi, yeni bir öz güven kazanır.
Ah Şu Pazartesiler Yok mu!
Bölüm 11
/Ah Şu Pazartesiler Yok mu!
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2020
İnsanlar test adayları ararken Michael, bir grup mimarı eğitir. Eleanor, Chidi'nin onun geçmişi hakkında çok fazla şey öğrenmesini istemez.
Patty
Bölüm 12
/Patty
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2020
Yeni bir yere ulaşan Michael, beklenmedik bir şekilde onurlandırılır. Bu arada, grubun geri kalanı etrafı keşfeder ve şoke edici bir gerçeği öğrenir.
Hazır Olduğunda
Bölüm 13
/Hazır Olduğunda
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2020
Michael sistemdeki pürüzleri gidermek için Ahiret İşleri Ortak Konseyi'yle birlikte çalışır. Jason ve Tahani hayatlarına devam eder. Eleanor, Chidi'yi etkilemeye çalışır.