The Good Place

1. Sezon

Her Şey Yolunda
Bölüm 1
/Her Şey Yolunda
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2016
Eleanor ölüp kendini sadece en ahlaklı kişiler için ayrılmış ahiretteki cennette bulunca, başka birisiyle karıştırıldığını fark eder.
Uçmak
Bölüm 2
/Uçmak
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2016
Eleanor, Chidi'den ona iyi bir insan olmayı öğretmesini ister. Bunun üzerine Chidi, onun uçmayı öğrenmek yerine mahalle temizliğine katılmasında ısrarcı olur.
Tahani Al-Jamil
Bölüm 3
/Tahani Al-Jamil
Yayın Tarihi: 22 Eylül 2016
Eleanor, Tahani'nin sırrını bildiğini düşünür. Michael, Chidi'nin yeni bir hobiyle ilgilenmesini sağlamaya çalışır. Janet, bazı ilginç kişilik değişimlerinden geçer.
Jason Mendoza
Bölüm 4
/Jason Mendoza
Yayın Tarihi: 29 Eylül 2016
Eleanor, bir şeyler saklayan başka bir mahalle sakiniyle arkadaş olur. Tahani, yeni bir restoranın açılışı için bir gala planlar.
Kategori 55 Acil Kıyamet Krizi
Bölüm 5
/Kategori 55 Acil Kıyamet Krizi
Yayın Tarihi: 06 Ekim 2016
Chidi, Eleanor'a öğretmenlik yapmaktan usanır. Tahani etrafı merakla gözetler ve bulduğu şeyden hoşlanmaz. Michael, mahalleyi karantinaya alır.
Birbirimize Ne Borçluyuz?
Bölüm 6
/Birbirimize Ne Borçluyuz?
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2016
Eleanor, mahalleyi altüst eden dizayn hatasını araştıran Michael'ın dikkatini dağıtır. Chidi, Tahani ve Jianyu'nun spa buluşmasına maydanoz olur.
Sonsuz Istırap
Bölüm 7
/Sonsuz Istırap
Yayın Tarihi: 20 Ekim 2016
Michael'ın emekliliğinin sonsuz bir işkence olacağını öğrenen Eleanor, Michael'ı gönderebilecek tek kişi olan Janet'ı devre dışı bırakmaya karar verir.
En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu
Bölüm 8
/En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu
Yayın Tarihi: 27 Ekim 2016
Gerçeği ortaya çıkarmaya çalışan Michael, Eleanor'u hayatı hakkında sorgular. Ayrıca Chidi, Tahani ve Jianyu'yla da görüşme yapar. Chidi, bir ahlaki ikilemle karşılaşır.
...Benim Gibi Birini Üye Olarak
Bölüm 9
/...Benim Gibi Birini Üye Olarak
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2016
Michael, Eleanor'un kaderi için pazarlık yapmakta zorluk yaşar. Kötü Yer şeytanları, Tahani'nin evinde uygunsuz davranışlarda bulunur. Chidi, diğer Eleanor'la bağ kurar.
Chidi'nin Seçimi
Bölüm 10
/Chidi'nin Seçimi
Yayın Tarihi: 05 Ocak 2017
Michael, Chidi'nin kararsızlığından bunalır. Eleanor, sahip olduğunu fark etmediği duygularını keşfeder. Jianyu, şaşırtıcı bir açıklama yapar.
Benim Motivasyonum Ne?
Bölüm 11
/Benim Motivasyonum Ne?
Yayın Tarihi: 12 Ocak 2017
Eleanor, yargıç gelmeden puanını artırmaya çalışır. Michael, şaşırtıcı bir keşif yapar. Chidi, Eleanor'dan aşka dair tavsiye ister.
Mindy St. Claire
Bölüm 12
/Mindy St. Claire
Yayın Tarihi: 19 Ocak 2017
Eleanor, Jason ve Janet'la Orta Yer'e kaçar. Orta Yer'de, orada yalnız yaşayan eski bir avukatla tanışırlar. Bu arada Eleanor'un yargılaması ilerler.
Michael'ın Planı
Bölüm 13
/Michael'ın Planı
Yayın Tarihi: 19 Ocak 2017
Eleanor, Jason, Chidi ve Tahani, içlerinden hangi ikisinin Kötü Yer'e gitmesi gerektiği konusunda tartışır. Eleanor, İyi Yer'e ilişkin şoke edici gerçeğin farkına varır.