The Good Doctor

4. Sezon

Ön Saflarda Mücadele: Kısım 1
Bölüm 1
/Ön Saflarda Mücadele: Kısım 1
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2020
St. Bonaventure'da ilk COVID-19 vakasının görülmesinin ardından ekip, zararı mümkün olduğunca sınırlamak için elinden geleni yapar.
Ön Saflarda Mücadele: Kısım 2
Bölüm 2
/Ön Saflarda Mücadele: Kısım 2
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2020
COVID-19 salgınının sekizinci haftasına giren St. Bonaventure ekibi, küçük zaferler kazansa da yıkıcı bir kayıp daha yaşar.
Çömezler
Bölüm 3
/Çömezler
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2020
Audrey ilk yıllarındaki birkaç asistan adayına akıl hocalığı yapmaları için Shaun, Claire ve Alex'i görevlendirir. Shaun farkında olmadan Lea'yı aşağılar.
Aynı Değil
Bölüm 4
/Aynı Değil
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2020
İkiz bebek bekleyen bir hastanın ağrı şikâyeti, Shaun ve Morgan'ı üzücü bir karar vermek zorunda bırakır. Shaun, Lea'dan yeniden yanına taşınmasını ister.
Suçluluk Duygusu
Bölüm 5
/Suçluluk Duygusu
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2020
İlk hastasına yanlış teşhis koyan Asher vicdan azabı çeker. Park ve Morgan arasında beklenmedik bir bağ kurulur.
Lim
Bölüm 6
/Lim
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2021
Audrey, COVID-19'un yol açtığı duygusal travmayla boğuşur. Claire, TSSB yaşayan eski bir asker için radikal bir tedavi önerir. Shaun öğretmeyi bırakmak istediğini açıklar.
Belirsizlik İlkesi
Bölüm 7
/Belirsizlik İlkesi
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2021
Shaun, Lea hakkında şaşırtıcı bir gerçeği öğrenirken St. Bonaventure ekibi kişisel hayatlarında zorluklar yaşamış iki hastayı tedavi eder.
Ebeveynlik
Bölüm 8
/Ebeveynlik
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2021
Shaun, Lea'nın ailesiyle tanışmaya hazırlanırken ekip, elit bir jimnastikçiyi ve koçluğunu da yapan babasını tedavi eder. Claire ve Audrey sert bir tartışma yapar.
Sorumsuz Salata Büfesi Kullanımı
Bölüm 9
/Sorumsuz Salata Büfesi Kullanımı
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2021
Ekip karmaşık öykülere sahip iki hastayı tedavi ederken hem Claire hem de Audrey bir hesaplaşmayla karşı karşıyadır. Shaun yeni bir iş arkadaşından hoşlanmaya başlar.
Şifreyi Çözmek
Bölüm 10
/Şifreyi Çözmek
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2021
Morgan bir hasta için karaciğer donörü arar. Ampute bir triatlon sporcusu, kanser araştırması için para toplamaya devam edebilmek için riskli bir ameliyat geçirmelidir.
Bazen Hepimiz Deli Oluruz
Bölüm 11
/Bazen Hepimiz Deli Oluruz
Yayın Tarihi: 08 Mart 2021
Aaron genç bir adamın omurgasını tedavi edecek bir prosedür tasarlar. Komadaki bir hasta yaşam belirtileri gösterince Shaun ve Morgan ne yapacakları konusunda anlaşamaz.
Minik Mavi Gözler
Bölüm 12
/Minik Mavi Gözler
Yayın Tarihi: 22 Mart 2021
Asabi bir cerrah, kariyerini noktalayabilecek bir rahatsızlık konusunda yardım ister. Alex ve Morgan, hastanın kronik ağrısının nedeni konusunda anlaşmazlık yaşar.
Son Pişmanlık Fayda Etmez
Bölüm 13
/Son Pişmanlık Fayda Etmez
Yayın Tarihi: 29 Mart 2021
Beklenmedik bir ziyaretçi, Claire'i geçmişini gözden geçirmeye iter. İki balo dansçısı zor bir tercihle karşı karşıya kalır. Alex ve Morgan normal davranmaya çalışır.
Cinsiyet Açıklama
Bölüm 14
/Cinsiyet Açıklama
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2021
Shaun ve Lea, bebeklerinin cinsiyetini öğrenir. Ekip, bir karma dövüş sanatları sporcusunu ve daha önce yanlış teşhis konan bir deniz kuvvetleri pilotunu tedavi eder.
Bekleme
Bölüm 15
/Bekleme
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2021
Siyasi bir protestoda şiddet olayları patlak verince ekip, silahla yaralanan iki genç kurbanın hayatını kurtarmak için elinden geleni yapar.
Dr. Ted
Bölüm 16
/Dr. Ted
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2021
Lea hamileliğinde komplikasyonlar yaşar ve Shaun'un stresi tavan yapar. Asher, bir hastanın tedavisi konusunda Alex ve Marcus ile ters düşer.
Hayata Devam Etmek
Bölüm 17
/Hayata Devam Etmek
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2021
Shaun bir kaybın ardından kendini yeniden işe verir. Claire'in siyasi kahramanlarından biri hasta olarak karşısına çıkar. Marcus'un yolu eski bir akıl hocasıyla kesişir.
Affet veya Unut
Bölüm 18
/Affet veya Unut
Yayın Tarihi: 24 Mayıs 2021
Shaun ve Lea, kederlerini unutmalarına yardımcı olacağı umuduyla bir kamp gezisine gider. Alex ve Morgan, bir hastanın tedavisi konusunda anlaşmazlığa düşer.
Guatemala: Kısım 1
Bölüm 19
/Guatemala: Kısım 1
Yayın Tarihi: 31 Mayıs 2021
Kırsal bir hastanedeki hastaları tedavi etmek için Guatemala'ya giden ekip, tedaviye ihtiyaç duyanlardan en çok hangilerine yardımcı olabileceklerine karar vermelidir.
Guatemala: Kısım 2
Bölüm 20
/Guatemala: Kısım 2
Yayın Tarihi: 07 Haziran 2021
Hâlâ Guatemala'da olan ekip, hastanede elektrikler kesilince üç ameliyatı tamamlamak gibi zor bir görevle karşı karşıya kalır.