Kötü Günler Başlarken: Birinci Kısım
Bölüm 1
/Kötü Günler Başlarken: Birinci Kısım
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2017
Baudelaire kardeşlerin tüyler ürpertici hikâyesi, ruhsuz bir anlatıcı eşliğinde, korkunç bir yangın ve uzak bir akrabanın uğursuz gelişiyle başlıyor.
Kötü Günler Başlarken: İkinci Kısım
Bölüm 2
/Kötü Günler Başlarken: İkinci Kısım
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2017
Bay Poe'nun sekreteri fazla mesai yaparken Kont Olaf, "Müthiş Evlilik" isimli ürkütücü imalarla dolu bir tiyatro oyununda Violet ve Klaus'a rol verir.
Sürüngen Odası: Birinci Kısım
Bölüm 3
/Sürüngen Odası: Birinci Kısım
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2017
Baudelaire kardeşler, ünlü sürüngen davranışı uzmanı Dr. Montgomery'nin yanına taşınır. Ancak yeni vasileri, korkutucu derecede tanıdık birini işe alır.
Sürüngen Odası: İkinci Kısım
Bölüm 4
/Sürüngen Odası: İkinci Kısım
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2017
Sürüngen odasında cansız bir beden bulunduğunda Klaus ve Violet, Kont Olaf'tan ve meşum arkadaşlarından şüphelenir. Sunny, bir bavulun içini görür.
Uçuruma Bakan Pencere: Birinci Kısım
Bölüm 5
/Uçuruma Bakan Pencere: Birinci Kısım
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2017
Yetimler, geçmişinin gölgesinde yaşayan, katı bir dil bilgisi uzmanı olan dul Josephine Teyze ile buluşmak için adına yakışır Ağlayan Göl'e gelir.
Uçuruma Bakan Pencere: İkinci Kısım
Bölüm 6
/Uçuruma Bakan Pencere: İkinci Kısım
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2017
Klaus ve Violet, velayetlerinin Kont Olaf ile açık bağlantıları olan düzenbazlar kralı Kaptan Üçkağıt'a verilmesine neden olan şüpheli bir notta ipucu arar.
Bitik Orman: Birinci Kısım
Bölüm 7
/Bitik Orman: Birinci Kısım
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2017
Meymenetli Kokular Bıçkıhanesi'ne gelen yetimler, anne-babalarına dair bazı rahatsız edici suçlamaları gün yüzüne çıkarırlar. Kont Olaf ise, eski sevgilisi ile işbirliği yapacaktır.
Bitik Orman: İkinci Kısım
Bölüm 8
/Bitik Orman: İkinci Kısım
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2017
Garipsenecek kadar iyimser hastaları olan göz doktoru Dr. Orwell'i gören Klaus, kendinde değildir. Bu arada Violet anne-babalarının adını temize çıkarmaya çalışır.