Stumptown
Greg Rucka'nın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan Stumptown'da, özel dedektif olmaya çalışan eski ordu çalışanı Dex Parios (Cobie Smulders), kardeşine bakmak için doğup büyüdüğü Portland'a geri döner ve başına açtığı belalardan kurtulmaya çalışır.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 25 Eylül 2019
Özel dedektif olmaya çalışan eski ordu çalışanı Dex Parios, kardeşine bakmak için doğup büyüdüğü Portland'a geri döner, karışık aşk hayatı ve kumar borçlarıyla başına açtığı belalardan kurtulmaya çalışır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 02 Ekim 2019
Zengin bir adam, yeni tanıştığı bir kadını araştırması için Dex’i tutar. Ancak kısa zamanda bu görevin göründüğü kadar kolay olmadığını anlar. Dex ve Grey’in geçmişi gün yüzüne çıkar.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2019
Dex, lisanslı bir özel dedektif olma umuduyla ünlü dedektif Artie Banks’ten akıl almaya çalışır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 16 Ekim 2019
Dex, zengin emlak patronu Randall Tapper’ı bitirmek için Artie Banks’i karşısına alır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 30 Ekim 2019
Teğmen Cosgrove'un işe ara verme emrine karşı gelen Hoffman, bir davayı araştırmak için Dex'in yardımını alır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2019
Dex'in eski sevgilisi ve ünlü bir müzisyen olan Fiona bir performans için şehre geldiğinde Dex, Fiona'yı bir takipçisinden korumak zorunda kalır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2019
Yerel bir politikacı tarafından rakibinin kirli sırlarını ortaya çıkarması için işe alınan Dex, gizlenerek rakip tarafın kampanyasına sızar.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2019
Sue Lynn, Dex'in eski sevgilisi olan oğlunun davasını araştırması için Dex'i işe alındığında eskiden beri çözemediği karmaşık duygularla baş başa kalır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 11 Aralık 2019
Dex, eski ilkokul arkadaşının kızı uyuşturucu barındırmakla suçlanınca işin gerçeğini öğrenmek için vekil öğretmen olarak okula sızar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 08 Ocak 2020
Dex, ünlü bir TV jürisi tarafından müsrif kardeşini bulması için işe alınır. Fakat onu tek arayan kişi olmadığının farkında sonradan varacaktır.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 15 Ocak 2020
Sue Lynn'in yardımıyla Dex, evlatlık olduğunu yeni öğrenen eski bir askerin biyolojik ailesini bulmaya çalışır.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 22 Ocak 2020
Dex, erkek striptiz kulübü sahibi yeni müşterisi ile hızlıca arkadaş olur. Gizemli bir şekilde para kaybeden kulüpte hiçbir şey göründüğü gibi değildir...
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 05 Şubat 2020
Dex, Hoffman ve Grey'e yardım etmek için bir uyuşturucu davasında potansiyel alıcı olarak gizli göreve gider.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 12 Şubat 2020
Aceleyle evlenmeye karar veren çiftle ilgili şüpheler ortaya çıktınca Dex, bir gelinin nişanlısını araştırmak üzere tutulur. Dex, Hoffman'dan davayla ilgili yardım ister ve bu çiftte göründüğünden daha fazlası olduğunu keşfeder.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 19 Şubat 2020
Dex ve Grey, Hollywood'da senaryosunun eski bir arkadaşı tarafından çalındığına inanan müşterisine yardım etmek için Los Angeles'a gider. Grey, isteksizce Ansel ve Tookie'ye The Bad Alibi'ı emanet eder.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 04 Mart 2020
Çocuklarının velayetini kaybeden bir anneye yardım eden Dex, yeni davasına başladığında Afganistan anıları yeniden canlanır ve Benny'nin ölümünün arkasındaki gerçekleri araştırmaya başlar.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 18 Mart 2020
Dex'in eski müşterisi Jeremy, onu Benny'nin ölümü hakkında bilgi sahibi olan Binbaşı Elders ile tanıştırır. Dex cevapları ararken Benny'nin Afganistan'daki ekibinin karıştığı bir olayı araştırır.