Stranger Things

4. Sezon

1. Bölüm: Hellfire Kulübü
Bölüm 1
/1. Bölüm: Hellfire Kulübü
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2022
El, yeni okulundaki zorbalara karşı kendini korumakta güçlük çekerken Joyce gizemli bir paket alır. Hawkins'de ise amatör bir oyuncu D&D gecesini alt üst eder.
2. Bölüm: Vecna'nın Laneti
Bölüm 2
/2. Bölüm: Vecna'nın Laneti
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2022
Bir uçak Mike'ı Kaliforniya'ya getirir ve bir ceset Hawkins'i şaşkına çevirir. Nancy ipucu aramaya gider. Sarsılmış hâldeki Eddie gördüklerini tüm ekibe anlatır.
3. Bölüm: Canavar mı, Süper Kahraman mı?
Bölüm 3
/3. Bölüm: Canavar mı, Süper Kahraman mı?
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2022
Murray ve Joyce Alaska'ya uçar. El ciddi sonuçlara katlanmak zorunda kalır. Robin ve Nancy, Hawkins'in iblislerini araştırır. Dr. Owens üzücü haberler verir.
4. Bölüm: Sevgili Billy
Bölüm 4
/4. Bölüm: Sevgili Billy
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2022
Max büyük tehlikededir ve zaman tükenmektedir. Pennhurst'deki bir hastanın ziyaretçileri vardır. Hopper ise Rusya'da sıkı bir çalışma içindedir.
5. Bölüm: Nina Projesi
Bölüm 5
/5. Bölüm: Nina Projesi
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2022
Hawkins'teki çocuklar yıkık dökük bir evde ipucu ararken Owens tarafından Nevada'ya götürülen El, geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Birisi daha Vecna'ya kurban gider.
6. Bölüm: Derinlere Dalış
Bölüm 6
/6. Bölüm: Derinlere Dalış
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2022
Demir Perde'nin ardında riskli bir kurtarma görevi başlatılır. Kaliforniya ekibi bir hacker'dan yardım ister. Steve ekip için bir fedakârlıkta bulunur.
7. Bölüm: Hawkins Laboratuvarında Katliam
Bölüm 7
/7. Bölüm: Hawkins Laboratuvarında Katliam
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2022
Hopper bir canavarla savaşmaya hazırlanırken Dustin, Vecna'nın neyin peşinde olduğunu araştırır ve gaipten gelen bir mesajın şifresini çözer. Eski bir anı El'e güç verir.
8. Bölüm: Baba
Bölüm 8
/8. Bölüm: Baba
Yayın Tarihi: 01 Temmuz 2022
Nancy sarsıcı hayaller görür, El ise kendisi için çok önemli bir sınavı geçer. Hawkins'dekiler erzak ve silah toplayarak savaşa hazırlanır.
9. Bölüm: Kaçak Yolcu
Bölüm 9
/9. Bölüm: Kaçak Yolcu
Yayın Tarihi: 01 Temmuz 2022
Kahramanlarımız tek yürek olup Hawkins'i kurtarmak için düşmanlarına dört koldan savaş açar. Sadece Hawkins'in değil, tüm dünyanın geleceği onların elindedir.