İstanbul'un kenar bir mahallesinde başlayan hikayede, bir anlık hatanın yükünü omuzlayan Zeynep, Kenan ve Cesur arasındaki olaylar hırs, tutku, pişmanlık dolu bir serüven ile ilerliyor. İmam Yusuf ve Öğretmen Nilüfer ise “Bir kereden bir şey olmaz” diyerek girdikleri karanlık yolda, hayalleri yavaş yavaş yok olan gençlere "son çıkış" için bir umut ışığı olurlar.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 15 Ağustos 2015
Yusuf ile Nilüfer'in geçmişten taşıdıkları aşk, gençler için omuzlarında hissettikleri güçlü bir ele dönüşür. Onlar, sokakların görünmeyen sahipleridir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 22 Ağustos 2015
Geçmişte yaşadığı ve saklaması gereken sırrı içinde tutmaya, hiç bir şey olmamış gibi davranmaya çalışır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 29 Ağustos 2015
Kenan, Cesur ve Zeynep’in arasında ne olduğunu öğrenmeye çalışırken, Zeynep bir babasının olduğunu öğrenir.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 05 Eylül 2015
Zeynep, Müjgan‘ın hastane masraflarıyla nasıl başa çıkacağını düşünürken Kenan ve Cesur varlığını hissettirir.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 12 Eylül 2015
Müjgan’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Haluk mal varlığının büyük çoğunluğunu Zeynep’e bırakıyor. Gençler ise hırsızlık için girdikleri evde yakalanıyor.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2015
Kenan cezaevinden çıkar, Zeynep mahalleden ayrılır. Halit çocuklar için bir tehdittir. Lostra ise Jülide ve Kasım’ı köşeye sıkıştırmıştır. Jülide kaçırma olayından sıyrılmanın peşindedir.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2015
Kenan ve Zeynep ayrı hayatlara savrulur, Meral uyuşturucuya başlar. Kasım, oğlu Lostra tarafından öldürülen Melike’yi bularak her şeyi anlatır.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2015
Uyuşturucu dünyasının kan emici maşaları kol gezmeye devam ederken, Zeynep ve Kenan için artık bir umut kalmamıştır. Cesur Zeynep’in, Ege Kenan’ın peşindedir.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2015
Özlem kadın satıcılarının elinden kurtulur. Arap Fiko Lostra’ya sığınır ama fermanı kesilmiştir. Kenan Ege’nin, Cesur ise güç ve para için Lostra’nın çevresindedir.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2015
Kenan, Cesur’a son bir şans verir ama Cesur’un bu yoldan dönmeye niyeti yoktur. Nilüfer, Özlem’e yardım etmeye çalışır. Bino’nun ise kanında uyuşturucu bulunur.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2015
Çocuklar Özlem’i kaçıran Halit’i öldüresiye döver. Kenan Balyoz’un intikamı için Lostra’nın peşindedir. Jülide’nin de hesabı kesilecektir. Ege, bir kez daha katil babaya tanık olur.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2015
Ege babasının kirli dünyasını öğrenmiş, Kenan’a sığınmıştır. Ancak Kenan’dan da umudu bulamaz ve uyuşturucuya başlar. Lostra can evinden vurulmuştur.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2015
Cesur, Kenan’a silah doğrultmuştur. Lostra Kenan’ın öldürülmesini engeller. Zeynep, Kenan’la mutlu olmanın umudunu taşır. Annesi tutuklanan Kevser için de bir umut, bir son çıkış olacak mıdır?
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2015
Kevser ve arkadaşları okuldan atılır. Serkan babasının kumardan kazandığı parayla uyuşturucu alır. Cesur, Lostra’nın elindedir. Serkan ve arkadaşları ise yine yanlış yollara saparlar.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2015
Kevser ölüm savaşından galip çıkar, gençler kendilerini sorgular. Yusuf ve Nilüfer aileleri gençlik merkezinde bir araya getirir. Lostra Zeynep’i kaçırır ve Kenan’ın hayatına karşılık anlaşma ister.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2015
Zeynep, Kenan’ın hayatını riske atamaz ve Lostra’nın isteklerini yerine getirir. Emniyet Lostra’nın sevkiyat haberini almıştır. Öte yandan okula geri alınan çocuklar için zor günler devam eder.