Adana - Hürriyet Mahallesi'nde yaşayan; yasa dışı yollara bulaşıp, zamanla Adana'nın en güçlü çetesi olan bir grup gencin hikayesi. Bağımsız yapım olarak 2016 yılında başlayan ve Youtube'dan yayınlanan dizi 3. sezondan itibariyle de tüm bölümleri ile Blutv’ye geçti.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 01 Haziran 2016
Savaş’ın önderliğinde çete kurulur.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 15 Haziran 2016
İlk mücadele: Uyuşturucu.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 01 Temmuz 2016
Savaş, mahalleye düzeni getiriyor. Mahalleli, Savaş’a biat ediyor.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 15 Temmuz 2016
Sarsılmaz’ın ağbisinin intikamı alınıyor.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 01 Aralık 2016
Baskının ardından Savaşlar firar evine yerleşirler. Mahalle, gençlere emanettir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 15 Aralık 2016
Büyük düşman Seyfi cezaevinden tahliye olur.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 01 Ocak 2017
Cio cezaevine düşer.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 15 Ocak 2017
Anafor, Hülya yakınlaşması başlar. Savaşlar kendilerine işe güce verirler.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2017
Mahallede gerçekleşen düğüne yapılan saldırı, beraberinde büyük bir yıkım getiriyor. Özgür kaderlerini sorgularken Cio'nun öfkesi dolup taşar. Savaş stratejik kararlar almak zorundadır....
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2017
Yaşanan büyük kaybın ardından mahalle içi gerginlik artıyor.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2017
Savaş, Cio ve Özgür bir yandan Seyfi’nin arkasındaki kişiyi bulmaya çalışırken diğer yandan da intikam planlarını hazırlarlar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 01 Aralık 2017
Savaş ve ekibi kendi içinde örgütlenirken hapishanede beklenmedik olaylar yaşanır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 07 Aralık 2017
Seyfi’nin izine sonunda yaklaşan Savaş ve Cihat'ın intikam planlarında hesaba katmadıkları gelişmeler olur.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2017
Seyfi'nin ekibi sokağa iner ve çatışma başlar.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 21 Aralık 2017
Elbet Bir Gün!
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 07 Haziran 2018
Seyfi'den intikamını alan Savaş ve ekibi farklı bir cezaevine gönderilmiştir. Seyfi'nin adamları arasında yer alan Cengo ve Burak'ın da aynı cezaevinde olduğunu duyan ekip, kendilerine ihanet eden bu gençlerin cezasını kesmeye hazırlanmaktadır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 14 Haziran 2018
Uyuşturucu satıcılarına karşı savaşlarına içeride de devam eden Savaş ve ekibi, hapishane içerisine kurulan tezgahı engellemeye çalışırken gardiyanların bir kısmı başta olmak üzere birçok mahkumun tepkisini çekeceklerdir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 21 Haziran 2018
Gökhan tahliye olur. Mahallede Cihat ile buluşup mahallenin kontrolünü geri almak için plan yaparlar. Hapishanede işler daha da karışacaktır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 28 Haziran 2018
Yahya, Savaş ve ekibine karşı planını uygulamaya koyarken, ekibin dışarıda ki üyeleri mahallelerini geri almak için harekete geçer.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 05 Temmuz 2018
Sami'nin Cengo ve Burak'ı yüz üstü bırakması üzerine ikili yeni bir plan yapmış ve Savaş'a tüm planları anlatmıştır. Savaş'ın Sami dışındaki düşmanları arasına katılan Yahya ve Necip ise tehlikenin farkına varmıştır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 12 Temmuz 2018
Tümer’in ölümünden sonra Savaş ve ekibi intikam yemini eder. Necip hapishanede işlerin karışmasından dolayı sisteminin bozulup açığa çıkmaktan korkmaktadır. Artık ne içeride ne dışarıda kimseye rahat yoktur.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 19 Temmuz 2018
Cihat Sarsılmaz, Cengiz ve adamlarını pusuya düşürüp öldürmüştür. Sami ağa, bir numaralı adamı ve yeğeni olan Cengiz'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktadır. Bu saatten sonra Sami'nin tek istediği şey, karşı taraftan olabildiğince fazla kişiyi öldürmek olacaktır.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 26 Temmuz 2018
Hapishaneden yeni çıkan Savaş, Cio ve Özgür Sami tarafından gelecek tehditin farkındadır. Bu nedenle mahallenin abileriyle bir toplantı yapmaya karar veren üçlü, Gökhan'ın tavrı konusunda hayal kırıklığına uğramıştır. Mahallenin gençlerine karşı aşağılayıcı bir tavır sergileyen Gökhan, Cio'dan tepki görünce toplantı masasında gerilim yaşanmıştır. Cezaevinde ise sıkı denetim vardır. Necip artık elini kolunu sallayarak işlerini yürütememektedir. Savaş ise Necip'in yaptıklarının gizli kamera görüntülerini ele geçirmiş ve eline büyük bir koz geçmiştir.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 02 Ağustos 2018
Burak ve Cengo'nun abisini öldüren Sami, düzenlediği saldırı ile mahallenin dengesini bozmuştur.Diğer taraftan Cengiz'in babası ise kaçak yollardan geldiği Adana'da intikam için harekete geçmeye hazırlanmaktadır. Necip ise Savaş’ın eline geçen görüntülerinden dolayı başına açılan beladan nasıl kurtulacağını kara kara düşünmektedir.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 09 Ağustos 2018
Sami Ağa'nın planlarına yeni bir ortak daha dahil oluyor. Oğlu Cengiz'in ölümünün ardından Türkiye'ye kaçak yollardan geçiş yapan Salim, Sami'yi tüm bunlardan sorumlu tutmaktadır. Ellerinde sadece Necip'e karşı kullanacakları koz bulunan ekip, Yahya ve arkadaşlarının yapacağı eylemde çaresiz kalmaktadır.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2019
Yaşadığı kayıplardan sonar Savaş dinlenmek için mahalleden bir süre ayrı kalma kararı alır. Ancak Cio‘nun ölümünün ortaya çıkmasından sonra mahalle karışır. Savaş, yaşanan olayların ardından uzun bir süre sonra yeniden mahalleye döner. Sami Ağa’nın kardeşi Salim ve arkadaşları Hürriyet Mahallesine son ve en büyük saldırılarını planlamaktadır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2019
Salim'i öldüren Savaş tutuklanarak ceza evine girer. Mahallede ise yaşanan olaylar sonrasında büyük bir kaos ortaya çıkar. Gökhan ve adamları ise paranın peşine düşmüşlerdir. Savaş ceza evinde, Cihat ve Gökhan ise dışarıda savaş vermekteler.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2019
Gökhan kumarhane fikrini gerçeğe dönüştürerek büyük bir hamle yapar. Bu sırada düşmanların Hürriyet Mahallesi’ne yeni bir saldırı düzenleme planı ortaya çıkar. Savaş ceza evine gelen müfettişe hapishanede olan biten her şeyi anlattığı için hapishane müdürü ve baş gardiyanın eziyet dolu günleriyle karşı karşıyadır. Savaş ise koğuş arkadaşlarıyla bir araya gelerek bu zulüm ve eziyete karşı gelmek için planlar yapar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 13 Şubat 2019
Savaş ve Azad çok daha kötü koşulların hakim olduğu başka bir hapishaneye transfer olurken Necip'in ihanetine uğrayan Nesih ve arkadaşları ise hapishanede kargaşaya sebep olurlar. Gökhan ve Cihat düşmanlarına karşı yeni planlar oluştururken Cihat'ın kuzeni Abbas sürpriz bir şekilde Cihat'ı ziyarete gelir.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2019
Burak ve Cengo, Ozi ile giriştikleri kavganın sonucunda Gökhan tarafından sorguya alınacaklar. Bu durum halihazırda Gökhan yüzünden gergin olan sinirleri daha da gerecek. Öte yandan yeni hapishanesinde koğuşunda uyuşturucu madde olmasını istemeyen Savaş ve Azad kendilerine pek çok düşman edinecek.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2019
Savaş'ı cezaevinde uyuşturucuya karşı başlattığı savaştan dolayı oldukça zor günler bekliyor. Savaş ve Azad birlikte Zahit ve adamlarını karşısına almıştır. Diğer taraftan Burak ve Cengo, Gökhan'ın tefeci arkadaşından zorla para alarak Gökhan ile ilişkilerinin iyice gerilmesine sebep olacak.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 06 Mart 2019
Gökhan'ın yaptığı pislikler yavaş yavaş mahalledekiler ve Nesih tarafından fark edilmeye başlanacak. Tüm bunların haberini alan Gökhan ise kendi kurallarını koymak isteyecek ve ayrılıkların yaşanmasına sebep olacak. Diğer taraftan Savaş cephesinde de büyük olaylar patlak verecek. Kurallarını açıkça Zahit ve Necat'a bildiren Savaş, hapishanede çıkacak yepyeni bir çatışmanın ortasına düşecek.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2019
Cihat ve Sero polis tarafından yakalanıp hapishaneye yollanmıştır. Savaş ise hastanede yaşam mücadelesi vermektedir. Gökhan’ın saldırısına uğrayan ekip ağır kayıplar verip toparlanmak için mahalleye dönmüştür. Mahalle artık Burak ve Cengo’ya emanettir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2019
Hastaneden çıkan Savaş Cihat’ın olduğu hapishaneye yollanır. Cihat ile Savaş önce içerdeki sonra dışardaki savaşı bitirmek için plan yapar. Hamile eşi Ozi tarafından öldürülen Nesih intikam ile yanmaktadır. Gökhan mahalleye saldırmaya devam edecektir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2019
Dışarıda zor zamanlar geçiren ekip Nesih’in ölümü ile sarsılır. Gökhan’ın baskısı ve Nesih’in ölümü mahalleliyi Burak ve Cengo’ya karşı cephe aldırır. Cihat ve Savaş tekrardan işleri yoluna koymak için planlarını uygulamaya başlar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 29 Mayıs 2019
Planları başarılı olan Savaş ve Cihat ekibiyle birlikte hapishaneden kaçar. Mahalleye dönen Savaş, Gökhan’ın saklandığı mekana baskın düzenleyecektir.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 05 Haziran 2019
Gökhan baskından kurtulmuştur. Savaş ve Cihat, Gökhan'ın işbirlikçilerine karşı hamle yaparak onu daha da köşeye sıkıştıracaktır. Can dostunun ölümüyle Berto intikamını almak için harekete geçer.