Señorita 89
Seksenlerin Meksika'sında büyük bir öneme sahip bir güzellik yarışmasına katılacak 32 genç kız, ilk bakışta cennet gibi görünen fakat ardında herkesin dayanamayacağı yıpratıcı bir ortam bulunan, ormanların arasındaki bir özel mülkte makyaj sanatçıları, eğitmenler ve hatta cerrahlardan oluşan bir ekiple birlikte 3 ay boyunca kampa girip rekabet ederler. Kızlardan biri ölü bulununca, polis bir cinayet soruşturması başlatır ve bu yarışmalarının arkasındaki skandallar, estetik operasyonlar, cinsel tacizlerle dolu karanlık dünyanın perdesi aralanır.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2022
La Encantada malikanesinde, Mexico City'deki Miss Mexico güzellik yarışmasının büyük finali öncesinde bir parti düzenlenir. Elena bir gerçeği ortaya çıkarmak için basına koşar ancak yolu trajik bir olayla kesilir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2022
Jocelyn, kız kardeşinin ortadan kaybolduğunu öğrenir. Basın bu olayla ilgilenir. Nora, ormanın ortasındaki bir kulübede bir film setine gizlice girmeleri için Dolores, Ángeles ve Jocelyn'i tutar.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 06 Mart 2022
Kızlar görünüşe ayak uydurmaya çalışırlar; gece olaylarına karışan herkes tarafından doğrulanan versiyona bağlı kalırlar. Hidalgos şüpheli hale gelir.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 13 Mart 2022
Raúl kızların gözünü korkuturken Elena kaseti Hidalgo'nun ofisine saklar. Isabel, Iriarte'nin sponsorluğunu alır ancak hamileliğini öğrenir. Jocelyn ablası için kaçmaya çalışır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 20 Mart 2022
Valenzuela'nın dul eşi televizyona çıkarak yardım ister. La Encantada, Meksika'nın en ünlü grubunu alır ve video klipleri için beş kız seçerler; Jocelyn kız kardeşini bulmak için kaçar.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 27 Mart 2022
Concepción'un hikayesi ve geçmişi gözler önüne serilir. Nando ile partiye giderek kaçmaya çalışan kızlar yakalanır. Antonio, Ángeles'a itirafta bulunur ve onlara yardım etmek istediğini söylemeye çalışır ancak Ángeles şüphelenir.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2022
Raúl Elena ile arabaya biner ve onu tehdit eder, Jocelyn ve Ángeles'e bir anlaşma teklif eder. Ancak yarışmacıların geleceği tehlikededir ve başka bir trajedi ortaya çıkar.