Ray Donovan

5. Sezon

Abby
Bölüm 1
/Abby
Yayın Tarihi: 06 Ağustos 2017
Ray ve diğer Donovanlar bir aile trajedisinin ardından ayakta kalmaya çalışır. Bunchy eşinin ailesinin lucha libre turuna katılır. Aile bir düğüne hazırlanır.
Las Vegas
Bölüm 2
/Las Vegas
Yayın Tarihi: 13 Ağustos 2017
Geçmişe dönüşlerde Ray ve Abby, 21. yıl dönümlerinde Vegas'a gider ve Terry'ye bir sorunuyla ilgili yardım eder. Günümüzde ise film yıldızı Natalie James, Ray'i işe alır.
Köpek Gezdirme
Bölüm 3
/Köpek Gezdirme
Yayın Tarihi: 20 Ağustos 2017
Ray, Natalie için büyük bir pisliği temizler. Maureen ile arası açılan Terry, Conor'ı ziyaret eder. Frank Barnes, Mickey'den onun için bir sorunu çözmesini ister.
Satıldı
Bölüm 4
/Satıldı
Yayın Tarihi: 27 Ağustos 2017
Mickey, Daryll'ın film yıldızı müşterisinin korkunç bir sorununu çözmesine yardım eder. Ray hayatına devam etmeye çalışır. Bridget sevgilisine sarsıcı bir sırrı açıklar.
Şabos Goy
Bölüm 5
/Şabos Goy
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2017
Ray, Sam ve rakipleri arasında yaşanan bir güç savaşında arabuluculuk yapar. Mickey, Avi ile yüzleşir. Parasını kaybettiği için büyük üzüntü yaşayan Bunchy adalet arar.
Shelley Duvall
Bölüm 6
/Shelley Duvall
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2017
Abby zor bir karar verir. Ray, Natalie'nin Doug Landry ile uğraşmasına yardım eder ve Sam ile derin bir sohbete dalar. Mickey, Bunchy'ye yardım etmeye çalışır.
Tanrı'nın Gözünden Düşersem
Bölüm 7
/Tanrı'nın Gözünden Düşersem
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2017
Mickey, Ray'e her şeyi anlatır. Ray, Frank Barnes ile bir anlaşma yapar. Daryll film yıldızı müşterisi için Mickey'yi idare etmeye çalışır. Bunchy bir hırsızla yüzleşir.
Atlar
Bölüm 8
/Atlar
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2017
Abby'ye yardım etmeye çalışan Ray, karanlık bir görev için New York'a gider. Bu sırada Abby, korkunç planını gerçekleştirmek için Terry ve Bridget'tan yardım ister.
Bay Şanslı
Bölüm 9
/Bay Şanslı
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2017
Ray, Natalie ile bağlantısı nedeniyle dikkatleri üstüne çeker. Bunchy parasını kurtarmaya çalışır. Mickey'nin filmi onay alır, ancak bu onu mutlu etmeye yetmez.
Bob Usta
Bölüm 10
/Bob Usta
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2017
Onu canevinden vuran bir trajediden sonra, Ray'in Sam'e karşı olan sadakati sınanır. Terry ve Ray, Bunchy'ye yardım eder. Mickey'nin tuhaf bir tıbbi sorunu vardır.
Michael
Bölüm 11
/Michael
Yayın Tarihi: 22 Ekim 2017
Ray, Bridget'e yardım etmek için Frank Barnes'ı bulmaya çalışır ve onun kayıp olduğunu öğrenir. New York'ta Terry, Damon'ın babasıyla uğraşır ve Smitty'ye göz kulak olur.