Ray Donovan

4. Sezon

Gitar Çalan Kız
Bölüm 1
/Gitar Çalan Kız
Yayın Tarihi: 26 Haziran 2016
Ailesiyle arasını düzeltmeye ve Rahip Romero'nun yardımıyla geçmişte yaşadığı travmayı atlatmaya çalışan Ray'in yolu gizemli bir galericiyle kesişir.
Marisol
Bölüm 2
/Marisol
Yayın Tarihi: 03 Temmuz 2016
Yüksek bahisli boks maçının yapılacağı gün Ray, sakıncalı bir sırrın açığa çıkmasını engellemede Hector'a yardım etmeye çalışır. Muncie, Mickey'yi koz olarak kullanır.
Büyük Yeşil At Nalı
Bölüm 3
/Büyük Yeşil At Nalı
Yayın Tarihi: 10 Temmuz 2016
Donovanların evine davetsiz bir misafir girer. Bridget, ailesinin sorunlarının içine tekrar çekilir. Bu arada Mickey, kumarhaneyi soymayı planlar.
Meme Kontrolü
Bölüm 4
/Meme Kontrolü
Yayın Tarihi: 17 Temmuz 2016
Ray, Rus çetesinden kurtulmak için bir koz arar. Bunchie'nin bebeğinin vaftiz babası konusunda aldığı karar anlaşmazlığa yol açar. Bu sırada Mickey geri döner.
Gitmeden Önce Hesaplaş
Bölüm 5
/Gitmeden Önce Hesaplaş
Yayın Tarihi: 24 Temmuz 2016
Ray ve Mickey, kumarhanenin çalınan parasını kurtarma umuduyla Primm'e gider. Teresa kuzeninin evinde kalmaya başladığında Bunchy bebeğe bakmak zorunda kalır.
Balık ve Kuş
Bölüm 6
/Balık ve Kuş
Yayın Tarihi: 31 Temmuz 2016
Mickey hapse girerken Ray'in galerici Sonia Kovitzky ile ilişkisi derinleşir. Abby, ameliyat hakkında bir karar alır.
Norman Saves the World
Bölüm 7
/Norman Saves the World
Yayın Tarihi: 07 Ağustos 2016
Ray, Mickey'nin hapisteki güvenliğini sağlamak için eski rakibinden yardım ister. Fite Club'da antrenmana başlayan Hector, kişisel sorunlarını da beraberinde getirir.
Teksaslı
Bölüm 8
/Teksaslı
Yayın Tarihi: 14 Ağustos 2016
Marisol'un kamuoyuna yaptığı açıklama Hector'u da etkileyince Ray devreye girer. Bir komşu, Conor'ın pervasız davranışı hakkında Ray ve Abby'yle karşı karşıya gelir.
Hoşça kal Güzelim
Bölüm 9
/Hoşça kal Güzelim
Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2016
Rus çetesinin lideri, Belikov'un ölümünü araştırırken Sonia, Ray'den yardım ister. Mickey, Bunchy ve Teresa'yla birlikte Primm'e döner.
Hollywood Gölü
Bölüm 10
/Hollywood Gölü
Yayın Tarihi: 28 Ağustos 2016
Ray ve ekibi, kendi tablolarından birini kurtarmak için Kovitzky galerisindeki bir sanat eserini kullanmayı planlar. Hector, bir kırılma noktasına gelir.
Çin Matematiği
Bölüm 11
/Çin Matematiği
Yayın Tarihi: 11 Eylül 2016
Ray, Avi'yi kurtarmak ve Rus çetesinin onun yakasından düşmesini sağlamak için yeni bir plan yapar. Ancak FBI ajanı Frank Barnes araya girer. Mickey, Las Vegas'a gider.