Ray Donovan

3. Sezon

Kalamazoo
Bölüm 1
/Kalamazoo
Yayın Tarihi: 12 Temmuz 2015
Kaçırılan oğullarını kurtarması için, zengin bir aile Ray'i tutar. Mickey yeni yeteneklere kucak açar. Bunchy, borcunu ödemeyen güreşçilerle yüzleşmek zorundadır.
Tın
Bölüm 2
/Tın
Yayın Tarihi: 19 Temmuz 2015
Paige Finney, bir oyuncunun güvenliğini sağlamak için Ray'den yardım ister. Terry, hapiste de belaya bulaşmadan duramaz. Conor, libidosunu kontrol edemez.
Gel ve Kapımızı Çal
Bölüm 3
/Gel ve Kapımızı Çal
Yayın Tarihi: 26 Temmuz 2015
Ray ve Mickey, hayatta kalmasını sağlamak için Terry'yi hapisten çıkarmaya çalışırlar. Bunchy bir kadın güreşçiye aşık olur ve Abby, ailesine karşı sabrını kaybeder.
Şampiyonların Kahvaltısı
Bölüm 4
/Şampiyonların Kahvaltısı
Yayın Tarihi: 02 Ağustos 2015
Ray, Finney Organizasyonu'nun acil durumlarıyla ilgilenirken Abby, pek görüşmediği Boston'daki ailesini ziyaret eder. Ebeveynleri gidince, Conor çılgın bir parti verir.
Centilmenlik Antlaşması
Bölüm 5
/Centilmenlik Antlaşması
Yayın Tarihi: 09 Ağustos 2015
Abby'nin yokluğunda Ray, babalık görevini üstlenir. Yeni görevi, NFL anlaşmasını ve valiyi batırabilir. Mickey ve Daryll yüksek teknoloji sektöründen müşteri kazanırlar.
Karar Oyu
Bölüm 6
/Karar Oyu
Yayın Tarihi: 16 Ağustos 2015
Seçim Gününde Ray, NFL takımındaki çıkarını korumaya çalışır. Bu arada Mickey, kadın tüccarı olmanın zorlu ve politik bir iş olduğunu öğrenir.
Geçmişle Yüzleşme
Bölüm 7
/Geçmişle Yüzleşme
Yayın Tarihi: 23 Ağustos 2015
Seçimlerin ardından Ray, hâlâ daha NFL rüyasından vazgeçmek istemez. Teresa'yı geçindirmek umuduyla Bunchy, Mickey'in "yeni" girişimine katılır.
Lale
Bölüm 8
/Lale
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2015
Ray, Rahip Romero ile yüzleşir. Minassianlar'ın tehditleri Mickey'in koruma karşılığında polisle iş birliği yapmayı düşünmesine neden olur.
Ahtapot
Bölüm 9
/Ahtapot
Yayın Tarihi: 06 Eylül 2015
Ray, Bunchy ve Teresa için tuhaf bir nişan partisi düzenler ve Abby ile samimi anlar yaşar. Yeni NFL çalışanı, Ray'in eski rakibidir.
Erivan'da Bir Gece
Bölüm 10
/Erivan'da Bir Gece
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2015
Kafasına ödül konulan Mickey, seçeneklerinin tükendiğini fark ederek Ray'den yardım ister. Bridget, okulda büyük bir belaya bulaşır.
Poker
Bölüm 11
/Poker
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2015
Ed Cochran bir cinayeti onun üzerine yıkmak için plan yaparken Ray, masumiyetini kanıtlamak amacıyla Paige'den yardım ister. Mickey bir partide şansını zorlar.