Rake

4. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2016
Hayata dramatik şekilde geri dönen Cleaver, eski akıl hocasıyla tekrar bir araya gelir. Bu sırada Barney'nin geleceği hâlâ oldukça belirsizdir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 26 Mayıs 2016
Barney eski dostunun fotoğraflarıyla televizyona çıkınca Cleaver'ın yazar kimliğinde geçirdiği sakin kırsal bölge yaşantısı tehlikeye girer.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 02 Haziran 2016
Kalacak yere ihtiyacı olan Cleaver, bir iyilik ister. Scarlet ve David'in ilişkileri zorlu günlerden geçer. Missy, giderek uçuruma yaklaşır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 09 Haziran 2016
Mahkemede bir tanığın verdiği ifade, Cleaver'ı şoke eder. Bu sırada David, Scarlet ile ilişkisinin çökmesini engellemenin bir yolunu arar.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 16 Haziran 2016
Yeni gerçekliğine uyum sağlayan David, kahredici bir seçimle karşı karşıya kalır. Cleaver ve Wendy, gelecek hakkında samimi bir sohbet yapar.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 23 Haziran 2016
Cleaver, müvekkilini savunmanın en iyi yolunu bulmaya çalışır. Jane, karşı seçim kampanyasına başlar. Wendy, Fuzz ve Missy ile yüzleşir.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 30 Haziran 2016
Cleaver ve Nicole, Barney'nin karanlık bir yola doğru ilerliyor olabileceğinden endişelenir. Adaletle ilgili atıp tuttuğu bir ses kaydı, Cleaver'ın başını derde sokar.