New Orleans'a Hoş Geldiniz
Bölüm 1
/New Orleans'a Hoş Geldiniz
Yayın Tarihi: 06 Haziran 2019
New Orleans'da yeni bir başlangıç yapan Teresa kısa sürede rakiplerle, kirli politikacılarla ve yeni bir sevgili adayıyla karşılaşır. Sinaloa'da bir hırsız sorun çıkarır.
Aile İşi
Bölüm 2
/Aile İşi
Yayın Tarihi: 13 Haziran 2019
Raul ve Teresa arasındaki kırılgan ittifak bir teslimat yüzünden sınanır. Tony kayıplara karışır ve kaldığı öğrenci yurdunda rahatsız edici ipuçları ortaya çıkar.
Güney Konukseverliği
Bölüm 3
/Güney Konukseverliği
Yayın Tarihi: 20 Haziran 2019
Teresa riskli bir satın alım yüzünden Joel, Marcel ve Yargıç Lafayette ile sorun yaşar. Birdie sadık bir dost olduğunu kanıtlar. Mutlu bir kavuşma esnasında sorun çıkar.
Bir Lanet
Bölüm 4
/Bir Lanet
Yayın Tarihi: 27 Haziran 2019
Teresa ve Eddie'nin randevusu, Marcel'in ölümcül sonuçları olan bir hamle yapmasıyla yarıda kesilir. Boaz ve Javier bazı kirli işleri halleder.
Kızlar Gecesi
Bölüm 5
/Kızlar Gecesi
Yayın Tarihi: 04 Temmuz 2019
Umut vadeden bir anlaşmaya varan Teresa, istenmeyen bir zayiatın acı verici sonuçlarıyla uğraşır. Beklenmedik yeni bir aşk alevlenir.
Aynadaki Kadın
Bölüm 6
/Aynadaki Kadın
Yayın Tarihi: 11 Temmuz 2019
Teresa'nın ekibi ağır bir darbe alır. Yargıç Lafayette ateşkes için bastırsa da, Marcel intikam almaya kararlıdır. Javier'in riskli ilişkisi açığa çıkar.
Zor Bir Elveda
Bölüm 7
/Zor Bir Elveda
Yayın Tarihi: 18 Temmuz 2019
Eddie ve Teresa'nın Nashville'e yaptığı romantik gezi tatsız bir hâl alır. Erkek erkeğe biraz vakit geçirmeye çıkan Pote ve Tony de sorunlarla karşılaşır.
Sırlar ve Yalanlar
Bölüm 8
/Sırlar ve Yalanlar
Yayın Tarihi: 25 Temmuz 2019
Gordo'nun operasyonundaki bir muhbirin açığa çıkarılması, Teresa'nın ekibini kapsamlı bir plan yapmaya iter. Tony, babası hakkındaki acı gerçeği öğrenir.
Geçmiş Günahlar
Bölüm 9
/Geçmiş Günahlar
Yayın Tarihi: 01 Ağustos 2019
Muhbiri durdurmak için fazla zamanları kalmayan Teresa ve Pote sert önlemlere başvurur. Lafayette tarafından sorgulanan Emilia zor bir seçimle karşı karşıya kalır.
En Derin Korkun
Bölüm 10
/En Derin Korkun
Yayın Tarihi: 08 Ağustos 2019
Kelly Anne bir bankacının ihanetini keşfedince hesaplaşma vakti gelip çatar. Pote ve Teresa'nın desteğini alan Tony yeni bir hayata doğru adım atar. Bir trajedi yaşanır.
Sen Uyurken
Bölüm 11
/Sen Uyurken
Yayın Tarihi: 15 Ağustos 2019
Korkunç bir sürpriz, geniş çaplı sonuçlar doğurur. Javier ve Boaz, Emilia yüzünden kanlı bir hesaplaşmaya girer.
Savaş Tanrıçası
Bölüm 12
/Savaş Tanrıçası
Yayın Tarihi: 22 Ağustos 2019
İntikam peşindeki Teresa, ihanetlere ve ölüm tehditlerine rağmen katili bulup yaptıklarının bedelini ona ödetmeye çalışırken dişine göre bir rakiple karşılaşır.
Senin Peşindeler
Bölüm 13
/Senin Peşindeler
Yayın Tarihi: 29 Ağustos 2019
Karma, itiraflar ve intikam, New Orleans'taki acımasız savaşın iki tarafı için de ölümcül sonuçlar doğurur.