Keşiş
Bölüm 1
/Keşiş
Yayın Tarihi: 21 Haziran 2018
Camila intikam peşindeyken Teresa, Malta'ya yerleşir ve kara para aklayan bir Avrupalı ile cazip bir anlaşma yapmayı gözden geçirir.
Asılan Adam
Bölüm 2
/Asılan Adam
Yayın Tarihi: 28 Haziran 2018
Tanıdık bir yüz tekrar ortaya çıkarak Teresa'nın suikastçılardan ve polisten kaçmasına yardım eder. Kime güvenebileceğini bilmeyen Teresa, bir sonraki hamlesini planlar.
Tılsımların Kraliçesi
Bölüm 3
/Tılsımların Kraliçesi
Yayın Tarihi: 05 Temmuz 2018
Teresa Avrupalı bağlantısıyla anlaşmasını sağlamlaştırır. Ancak iş ortağının kripto paradan daha fazlasını kaçırdığını öğrendiğinde her şeyi riske atar.
Güç
Bölüm 4
/Güç
Yayın Tarihi: 12 Temmuz 2018
Teresa yeni bir başlangıç için Malta'dan kaçarak Phoenix, Arizona'ya gelir. Ama ABD'deki üssü, yerel düşman kartel patronları ve yozlaşmış bir şerifle uğraşmaktadır.
Uyanış
Bölüm 5
/Uyanış
Yayın Tarihi: 19 Temmuz 2018
İntikam ve bilgi peşindeki eski bir düşman, Teresa'nın operasyonuna saldırır. Teresa artık kime sadık kalacağına karar vermek zorundadır.
Âşıklar
Bölüm 6
/Âşıklar
Yayın Tarihi: 26 Temmuz 2018
Tutsak edilen Teresa eski bir yakın müttefiki ile tekrar bir araya gelir. İkili kaçışlarını planlar. Camila ise iş, aile ve intikam arasında denge kurmakta zorlanır.
Kılıçların Kraliçesi
Bölüm 7
/Kılıçların Kraliçesi
Yayın Tarihi: 02 Ağustos 2018
Teresa yıkıcı bir kaybın yasını tutar. Ancak iş devam etmek zorundadır. Bu sırada tehlikeli bir durumla karşılaşan Teresa önemli bir ittifak kurar.
Savaş Arabası
Bölüm 8
/Savaş Arabası
Yayın Tarihi: 09 Ağustos 2018
Phoenix'teki tek uyuşturucu dağıtıcısı olma planının kanlı bir hâl almasının ardından Teresa savaşa hazırlanır ve şeytanla bir anlaşma yapar.
Şeytan
Bölüm 9
/Şeytan
Yayın Tarihi: 16 Ağustos 2018
Değişim iki imparatorluğu sarsarken Teresa, Phoenix'teki düşmanlarına karşı bir hamle yapar. Camila ise kendi örgütü içinde bir ayaklanmayla karşılaşır.
Ölüm
Bölüm 10
/Ölüm
Yayın Tarihi: 23 Ağustos 2018
Teresa gizemli bir davetin ardından gittiği Bolivya'da tedarikçisi El Santo ile yüzleşir.
Kupaların Onlusu
Bölüm 11
/Kupaların Onlusu
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2018
Operasyonunun içerisindeki bir köstebeğin kimliğini açığa çıkaran Teresa, sadakatinin sınırlarını zorlayan üzücü bir seçim yapmak zorunda kalır.
Adalet
Bölüm 12
/Adalet
Yayın Tarihi: 06 Eylül 2018
Amansız düşmanlar ortak amaçları için bir araya gelir. Başarısız olan bir kurtarma operasyonu, bir müttefiki kurtarma ve bir düşmanın yerini bulma planına ilham verir.
Dünya
Bölüm 13
/Dünya
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2018
Sürpriz bir saldırının ardından Teresa, imparatorluğunu güvence altına almak ve düşmanlarını kesinkes devre dışı bırakmak için karşı saldırıya geçer.