Planet Earth II
  • Planet Earth II

  • Yönetmen: Alastair Fothergill
  • Oyuncular: David Attenborough
  • Tür: Belgesel
  • Yayınlanma Tarihi: 06 Kasım 2016
  • Son Yayın Tarihi: 11 Aralık 2016
  • Sezon sayısı: 1
  • Bölüm Sayısı 6
  • Ülke: Birleşik Krallık
David Attenborough ile vahşi yaşam belgesel serisi, gezegenin en nadir yaratıklarından bazılarına, insanlara ve hayvanlara ev sahipliği yapan şehirlerin güzelliğine sığınak sunan uzak adalara bir bakışla devam ediyor.
Adalar
Bölüm 1
/Adalar
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2016
Adalar vahşi yaşam kutsallarıdır, ancak yalıtılmış olarak hayatta kalmak aşırı zorluklarla birlikte gelir.
Dağlar
Bölüm 2
/Dağlar
Yayın Tarihi: 13 Kasım 2016
Büyük dağ sıraları gezegenin en muhteşem manzaralarından bazılarıdır, ancak yaşamak için acımasız yerlerdir ve aşırı yükseklikte yaşamak için gerekli donanıma sahip sadece birkaç hayvan vardır. Dağ hayvanları dünyadaki en zor bölgeler arasındadır ve bu film, gizli yaşamlarına benzersiz ve samimi bir bakış sunmaktadır. Bir anne ve yavrus iki rakip erkeğin arasına sıkıştığında, dört kar leoparının bir araya geldiği anda tanık olun. Köpek ayılarını, kış kürklerini ovmak ve Avrupa'nın karla kaplı tepeleri arasında avlanan altın kartallarla uçmak için ağaçlara karşı dans ederken katılın.
Ormanlar
Bölüm 3
/Ormanlar
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2016
Gezegenin ormanlarının zengin habitatlarında hayatta kalmak için yarışan hayvanlara bir göz atın.
Çöller
Bölüm 4
/Çöller
Yayın Tarihi: 27 Kasım 2016
Dünyanın çölleri hayvanlara düşmanca koşullarla baş etmenin ustaca yollarını bulmaya zorlar ve yeryüzünde en inanılmaz hayatta kalma hikayelerini ortaya çıkarır.
Otlaklar
Bölüm 5
/Otlaklar
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2016
Çayır, tüm toprağın dörtte birini kaplar ve dünyadaki en büyük yaban hayatı topluluğunu destekler. Burada yaşayan olağanüstü yaratıklar, gezegendeki en düşman mevsimlerden sağ kalmalı. Tuhaf görünümlü Asya'daki Saiga antilopundan, nadiren insanlar tarafından görülen Brezilya'nın dev yiyicilerine, çayır hayvanları olağanüstü hayatta kalma teknikleri gösterirler. Sular altında olan Okavango'da, aslanlar epik savaşlarda müthiş manda alıyor, çarpıcı arı yuvaları minyatür jokeyler gibi devekuşlarının arkasında binerken, caribou büyük göçlere atılıyorlar, burada onların düşmanı, Arctic kurtlarıyla yolları kesiyorlar.