Penny Dreadful

3. Sezon

Tennyson'ın Öldüğü Gün
Bölüm 1
/Tennyson'ın Öldüğü Gün
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2016
Ümitsizliğe düşen Vanessa doktora başvurur. Gizemli bir Amerikalı yerli, Sör Malcolm'u Afrika'da takip eder. Tekinsiz bir arkadaşı Victor'un ziyaretine gelir.
Yakındaki ve Uzaktaki Yırtıcılar
Bölüm 2
/Yakındaki ve Uzaktaki Yırtıcılar
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2016
Dr. Jekyll, Victor'a deliler üzerinde nasıl deneyler yaptığını gösterir. Dorian ve Lily, bir çırak kazanır. Vanessa, teselliyi zoolog Dr. Sweet'te arar.
İyi ve Kötü Bağlansın
Bölüm 3
/İyi ve Kötü Bağlansın
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2016
Vanessa ve Dr. Sweet yakınlaşır. Kaetenay ve Sör Malcolm, New Mexico boyunca Ethan'ın kanlı izini takip eder. Yaratık, karanlık geçmişe giden karanlık ipuçlarını izler.
Ot Sapı
Bölüm 4
/Ot Sapı
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2016
Dr. Seward'ı kendisini hipnotize etmeye ikna eden Vanessa, kötü güçlerin etrafını sardığı korkunç Banning kliniği deneyimini adeta yeniden yaşar.
Dünya Bizim Cehennemimiz
Bölüm 5
/Dünya Bizim Cehennemimiz
Yayın Tarihi: 29 Mayıs 2016
Kaetenay ve diğerleri tarafından çölde takip edilen Ethan, bir hesaplaşmayla karşı karşıyadır. Londra'da Victor, Jekyll'ın delilik tedavisinde büyük bir değişiklik yapar.
Hiçbir Hayvan Bu Kadar Vahşi Değildir
Bölüm 6
/Hiçbir Hayvan Bu Kadar Vahşi Değildir
Yayın Tarihi: 05 Haziran 2016
Rusk, Ethan'a yaklaşırken Justine, Dorian ve Lily'nin arasını bozar. Vanessa, kendisini takip eden şeytana karşı kararlı bir yeni müttefik kazanır.
Cezir
Bölüm 7
/Cezir
Yayın Tarihi: 12 Haziran 2016
Lily, kadınlar birliğini korkunç bir göreve gönderir. Vanessa, kaygı verici bir tercihte bulunur. Kaetenay'in kehanetleri, Ethan'ı kaderine sürükler.
Ölümsüz Gece
Bölüm 8
/Ölümsüz Gece
Yayın Tarihi: 19 Haziran 2016
Ölümcül veba salgını Londra'yı kasıp kavururken, Lily'nin kaderi Victor tarafından belirlenmiştir. Ethan ise Vanessa'yı baştan çıkaran kötü güçlerle yüz yüze gelir.