Eğer hayatınızı iki spor yorumcusu takip edip, yorumlasaydı nasıl olurdu? Semih ve Selin'in aşkları, kavgaları, heyecanları, kıskançlıkları iki spor yorumcusu Fikri ve Mesut'un gözünden aktarılıyor. Taca çıkan muhabbetler, kıran kırana mücadeleler, maçı geri döndürme çabaları, ağır çekimde izlenen pozisyonlar. Semih ve Selin yorumcuları hiç görmeseler de biz her hafta onların dünyasına konuk oluyor, ünlü konukların da katılımıyla farklı müsabakalara tanık oluyoruz. goplay
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 23 Mart 2022
Uzun zamandır görmediğiniz eski sevgilinize bir sünnet düğününde rastlarsanız ne yaparsınız? Semih bu zorlu atmosferde Selin'le yeniden iletişim kurabilmek için ikili üçlü sıkıştırmaları aşmak ve yanlış anlaşılmaların üstesinden gelmek zorundadır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 23 Mart 2022
Semih, Selin'den özür dilemek için arkadaşlarının tiyatro oyununa çok önemli bir sahne yerleştirir. Fakat zor bir gün geçiren Selin'in dikkatini oyunda tutmak tahmin ettiğinden de zor olur. Semih, Sermet Erkin'in gösteri dünyasına dair ipuçlarıyla maçı sok dakikalara taşıyabilecek midir?