Orphan Black

5. Sezon

Cesur Azınlık
Bölüm 1
/Cesur Azınlık
Yayın Tarihi: 10 Haziran 2017
Cosima, köydeki hayata uyum sağlarken Sarah, acımasız adada hayatta kalmak için mücadele eder. Cosima ve Sarah'nın aile üyeleriyse yeni tehditlerle karşı karşıyadır.
Açgözlülüğün Pençesi
Bölüm 2
/Açgözlülüğün Pençesi
Yayın Tarihi: 17 Haziran 2017
Gizemli PT ile buluşan Rachel, Sarah'ya reddedemeyeceği bir teklif yapar. Eski bir müttefik, Kira'ya yardım etmek için gizlendiği yerden çıkar.
Kalbinin Altında
Bölüm 3
/Kalbinin Altında
Yayın Tarihi: 24 Haziran 2017
Neoların artan baskısı ve geçmişe ait anılar, Alison'ı kilise fuarında pervasız bir döngüye sokar ve büyük bir karar almasına neden olur.
Çocukların ve Kadınların Emeği
Bölüm 4
/Çocukların ve Kadınların Emeği
Yayın Tarihi: 01 Temmuz 2017
Kira'daki değişiklikler karşısında kaygılanan Sarah ve Siobhan, gizli bir göreve çıkar. Cosima, ormanda gizlenen şeyi bulmaya karar verir.
Tembel Milyonerlerin Rahatı
Bölüm 5
/Tembel Milyonerlerin Rahatı
Yayın Tarihi: 08 Temmuz 2017
Cosima, Delphine'in sadakatini sorgular ve köyü dehşete düşüren "yaratık" hakkındaki gerçeği ortaya çıkarır. Neoevrim'in Kira'ya yönelik planları netleşir.
Kelepçeli İnce Bilekler
Bölüm 6
/Kelepçeli İnce Bilekler
Yayın Tarihi: 15 Temmuz 2017
Krystal şaşırtıcı bir istihbaratla geri döner. Köyde gerilim yükselirken eve yeni gelen birisi, Susan'ı kırılma noktasına getirir.
Susturma ve Bastırma
Bölüm 7
/Susturma ve Bastırma
Yayın Tarihi: 22 Temmuz 2017
Kira'ya uygulanacak işleme saatler kala Cosima, PT hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak için zamanla yarışır ve rahatsız edici bir keşif, Rachel'ı çıkmaza sokar.
Son Sözü Giyotinler Söyler
Bölüm 8
/Son Sözü Giyotinler Söyler
Yayın Tarihi: 29 Temmuz 2017
Felix'in sanat sergisi açılışını kutlamak üzere kız kardeşleri işlerine bir geceliğine ara vermeye teşvik eden S, Neoevrim'e diz çöktürecek gizli planına hız verir.
Tek Bir Zincirlenmiş Köle
Bölüm 9
/Tek Bir Zincirlenmiş Köle
Yayın Tarihi: 05 Ağustos 2017
Sarah ve ailesi, bir trajediyi kabullenmeye çalışırken Helena hakkındaki rahatsız edici bir haber, onları başka bir riskli görev üstlenmeye zorlar.