Orphan Black

1. Sezon

Doğal Seleksiyon
Bölüm 1
/Doğal Seleksiyon
Yayın Tarihi: 30 Mart 2013
Hayat boyu verdiği kötü kararlardan kaçan bir sokak serserisi olan Sarah, kendisine tıpa tıp benzeyen bir yabancının intiharına tanık olur.
İçgüdü
Bölüm 2
/İçgüdü
Yayın Tarihi: 06 Nisan 2013
Arabasında bir cesetle kalan ve gidecek hiçbir yeri olmayan Sarah, tezgaha devam edip polis departmanındaki "Beth" rolüne ikinci bir şans vermeye karar verir.
Doğadaki Varyasyon
Bölüm 3
/Doğadaki Varyasyon
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2013
Sarah'nın sahte dedektiflik tezgahı, polisler gömdüğü cesedi bulduğunda tehlikeye girer. Sarah katile yaklaştıkça, ava gidenin avlandığını fark eder.
Dış Koşulların Etkileri
Bölüm 4
/Dış Koşulların Etkileri
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2013
Sarah, Yetimler'in hayatta kalması için polislerin çabalarının yetmeyeceğini anlar. Ancak katilin peşine düşmesi, kızıyla uzun süredir beklediği kavuşmayı tehlikeye atar.
Var Olmanın Koşulları
Bölüm 5
/Var Olmanın Koşulları
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2013
Kanıtlar, Yetimler'in bir deneyin parçası olduğunu gösterdiğinde Sarah Paul'den şüphelenir, ancak istemeden Paul'ün kendi araştırmasına başlamasına neden olur.
Evcilleştirme Etkisi Altında Varyasyon
Bölüm 6
/Evcilleştirme Etkisi Altında Varyasyon
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2013
Cevapların peşindeki Sarah, şehir dışına yaptığı bir gezi ile bu arayışlarına bir ara verir. Alison'ın paranoyaları kontrolden çıkarak tüm Yetimler'i riske atar.
Beklenmedik Bir Şekilde Gelişen Organlar
Bölüm 7
/Beklenmedik Bir Şekilde Gelişen Organlar
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2013
Sarah komplolarla yüzleşmek zorunda kalır. Paul Sarah'nın bazı bilgileri ondan sakladığını öğrendiğinde ise, aralarındaki güven sekteye uğrar.
Karışık Banka
Bölüm 8
/Karışık Banka
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2013
Sarah'nın yaptıkları Yetimler'i birbirine düşürür. Paul Sarah'nın varlığını gizlemeye çalışırken, Alison kendisini izlediğini düşündüğü kişiden intikamını alır.
Bilinçsiz Seleksiyon
Bölüm 9
/Bilinçsiz Seleksiyon
Yayın Tarihi: 25 Mayıs 2013
Sarah öfkeden deliye dönmüştür, ancak Dr. Leekie intikam hakkında tekrar düşünmesini sağlar. Sarah'nın nereden geldiği gerçeği her şeyi değiştirir.