Olive Kitteridge
Yasadışı işler, suç ve trajedilerle dolu, görünüşte sakin bir New England kasabasına bir bakış, tümü, kötü zekası ve sert tavrı, sıcak ama sorunlu bir kalbi ve sağlam bir ahlaki merkezi maskeleyen Olive'in merceğinden anlatılıyor. Hikaye 25 yıla yayılıyor ve Olive'in iyi kalpli ve iyi kalpli kasaba eczacısı kocası Henry ile olan ilişkilerine odaklanıyor; annesinin ebeveynlik yaklaşımına içerleyen oğulları Christopher; ve topluluklarının diğer üyeleri.
Eczane
Bölüm 1
/Eczane
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2014
Matematik öğretmeni Olive Kitteridge, annesi depresyonda olan zeki ama çekingen bir öğrenci olan Kevin'e yardım etmeye çalışır. Oğlu Christopher yine de mutlu değil. Henry, bir trajedi ile sonuçlanan bir av gezisine çıkar.
Yükselen Sular
Bölüm 2
/Yükselen Sular
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2014
Kevin, Maine'e döner ve Olive, onu burada kalmaya ve Christopher'ın düğün prova yemeğine katılmaya ikna edebilir. Zeytin, gelinin annesiyle çatışır ve törendeki çiçekçi kızı korkutur.
Farklı Bir Yol
Bölüm 3
/Farklı Bir Yol
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2014
O ve Henry, arkadaşlarıyla akşam yemeğinden sonra korkunç bir olay yaşadıktan sonra Christopher, Olive'e danışmanlık yapmayı önerir. Daha sonra Christopher, annesiyle ona çocukken nasıl davrandığı konusunda yüzleşir.