Monk

5. Sezon

Bay Monk ve Aktör
Bölüm 1
/Bay Monk ve Aktör
Yayın Tarihi: 07 Temmuz 2006
Bir filmde Monk’u canlandıracak aktör rolüne hazırlanmak için Monk’u çalıştığı sırada izlemeye başlar. Ancak zamanla rolüne kendini kaptıran aktör Monk'un gerçek hayattaki cinayet soruşturmasına Monk’u rahatsız edecek kadar dahil olacaktır.
Bay Monk ve Çöp Grevi
Bölüm 2
/Bay Monk ve Çöp Grevi
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2006
Sendika başkanının ölümü ile tüm San Francisco'yı etkileyeni çöp grevinin sonlanması tehlikeye girer. Grevi sonlandırmak için, başkanın ölümünün intihar mı yoksa cinayet mi olduğu bulmak Monk'a kalmıştır.
Bay Monk ve Büyük Oyun
Bölüm 3
/Bay Monk ve Büyük Oyun
Yayın Tarihi: 21 Temmuz 2006
Julie'nin basketbol koçu öldürülür. Monk bir yandan cinayeti çözmeye çalışırken bir yandan da yeni koç olarak takımın başına geçer.
Bay Monk Bir Şey Göremiyor
Bölüm 4
/Bay Monk Bir Şey Göremiyor
Yayın Tarihi: 28 Temmuz 2006
Monk itfaiye merkezinde şahit olduğu bir cinayet sonucu kör olur. Ancak kör olmasına karşın hala vakaları çözebildiğini fark eder.
Bay Monk, Özel Dedektif
Bölüm 5
/Bay Monk, Özel Dedektif
Yayın Tarihi: 04 Ağustos 2006
Natalie, Monk'u özel detektiflik yapması için ikna eder. Ancak ilk vakaları olan, görünüşte zararsız ve ufak bir trafik kazası, tehlikeli bir soruşturmaya dönüşür.
Bay Monk ve Sınıf Buluşması
Bölüm 6
/Bay Monk ve Sınıf Buluşması
Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2006
Monk üniversitesinin mezunlar toplantısına katılır. Bir yandan eski sınıf arkadaşlarından birine karşı kurulan karmaşık bir cinayet planını ortaya çıkarmaya çalışırken bir yandan da Trudy ile tanıştığı zamanı yad eder.
Bay Monk Yeni Bir Psikiyatrist Bulur
Bölüm 7
/Bay Monk Yeni Bir Psikiyatrist Bulur
Yayın Tarihi: 18 Ağustos 2006
Yanında çalışan temizlikçi kadın öldürülünce, Dr.Kroger çalışmayı bırakır. Doktorunun tekrar çalışmaya başlaması için Monk'un cinayeti çözmesi gerekmektedir.
Bay Monk Rock Konserine Gidiyor
Bölüm 8
/Bay Monk Rock Konserine Gidiyor
Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2006
Monk, Stottlemeyer'in oğlunu bulmak için bir rock konserine gider ve kendini bir cinayet soruşturmasının ortasında bulur.
Bay Monk Babasıyla Tanışıyor
Bölüm 9
/Bay Monk Babasıyla Tanışıyor
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2006
Monk'un kamyon şoförü olan babası Jack, Noel zamanı şehre gelir. Monk, çok tuhaf bir gizemle karşılaşacakları kamyon yolculuğunda ona eşlik edecektir.
Bay Monk ve Cüzzamlı
Bölüm 10
/Bay Monk ve Cüzzamlı
Yayın Tarihi: 22 Aralık 2006
Cüzzam hastası kayıp bir milyoner Monk'u işe almak için saklandığı yerden çıkar ve Monk bir anda kendini klasik Hollywood kara filmlerine taş çıkartan karanlık bir cinayet komplosu içinde bulur.
Bay Monk Arkadaş Ediniyor
Bölüm 11
/Bay Monk Arkadaş Ediniyor
Yayın Tarihi: 19 Ocak 2007
Hal adında eğlence düşkünü bir adam Monk'a rastlar ve ikisi bir anda arkadaş olur. Monk hayatında ilk defa bir arkadaş bulmuş gibidir. Ama Hal'in acaba arkadaş olmaktan başka niyeti mi vardır?
Bay Monk Hizmetinizde
Bölüm 12
/Bay Monk Hizmetinizde
Yayın Tarihi: 26 Ocak 2007
Natalie, anne ve babasının zengin komşularının ölümü arkasında başka şeyler olabileceğinden şüphelenince, Monk uşak rolünde gizlice ölümlerini araştırmaya başlar.
Bay Monk Yayında
Bölüm 13
/Bay Monk Yayında
Yayın Tarihi: 02 Şubat 2007
Monk ve Natalie, popüler bir radyo programcısının karısını öldürdüğünden şüphelenir. Ancak cinayet sırasında radyo programcısı canlı yayındadır.
Bay Monk Bir Çiftliği Ziyaret Ediyor
Bölüm 14
/Bay Monk Bir Çiftliği Ziyaret Ediyor
Yayın Tarihi: 09 Şubat 2007
İntihar etmiş olan amcasından bir çiftlik miras kalınca Randy polislikten ayrılıp çiftlik hayatı sürmeye karar verir. Ancak Randy çok geçmeden amcasının öldürülmüş olduğundan şüphelenir ve Monk'dan soruşturmaya yardımcı olmasını ister.
Bay Monk ve Kesinlikle, Kesinlikle Ölü Adam
Bölüm 15
/Bay Monk ve Kesinlikle, Kesinlikle Ölü Adam
Yayın Tarihi: 23 Şubat 2007
Esrarengiz "Altı Yöntemli Katil" San Francisco'da eylemlerine başladığında, katilin izini süren, Monk'un detektiflik becerileri federal bir ajanın gösterişli adli tıp teknolojisi ile yarışa girer.